欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:3.80.128.196)

21在线题库最新试题

学校教师招聘信息

  • ID:4-5706280 2019年4月上海浦东新区高三英语二模试卷(有听力原文无音频)

    高中英语/高考专区/模拟试题

    II. Grammar and Vocabulary Section A Directions :?After reading the passage below, fill in the blanks to make the passage coherent and grammatically correct. For the blanks with a given word, fill in each blank with the proper form of the given word; for the other blanks, use one word that best fits each blank. Meet Alexa, Your Digital Roommate Who is Alexa? She is a digital assistant that is part of the voice-activated Echo Dot “smart speaker” produced by Amazon. This year Saint Louis University in Missouri has placed one of the speakers in every ?dorm room (21)?_______ its campus. Students can ask the virtual assistant anything from “When are the football teams playing?” to “What’s the square root of 1440?” SLU student Brendan McGuire said: “Instead of searching on the Internet while I (22) _______ (tap) away at my computer, I can just ask Alexa: Hey Alexa, ask SLU what’s the molecular(分子的)weight of water? And I can have the answer without (23) _______(interrupt) my process.” That’s exactly (24) _______ school officials had in mind when they decided to provide the smart speakers free of charge for students. “The students we attract (25)_______ (drive) to achieve success in and out of the classroom,” David Hakanson, SLU’s vice president, said. “Every minute we can save our students from having to search for the information online is another minute (26) _______ (commit) to their education.’ Saint Louis University is the first in the U.S. (27) _______ (include) an Echo Dot smart speaker in every campus living space. Other colleges have also found ways to offer the technology to students. This year Northeastern University in Boston installed 60 speakers in public places (28) _______ _______ _______ students could get answers to common questions. At Arizona State University, engineering students living in the brand-new residence hall have the option of adding an Amazon Echo Dot to their rooms. “Our focus is putting this technology into the hands of our students in a way (29) _______ will build an ecosystem. (30) _______ supports voice technologies throughout the ASU campus,” said Heredia, a director at ASU. Section B Directions: Fill in each blank with a proper word chosen from the box. Each word can be used only once. Not that there is one word more than you need. A. region ?B. initiative ?C. sticks ?D. domestic ?E. priority ?F. shrinking ?G. solid ?H. matters ?I. classic ?J. expandingK. indefinable UNIQLO’s founder tries to find a way to beat Zara and H&M When asked what guides his vision of UNIQLO, Tadashi Yanai, its founder and chief executive, pulls off the shelf the 1987 autumn/winter collection catalogue of Next, a mass-market British retailer. All of the clothes are so ___31___, he says, that they could be worn today. While Zara of Spain and H&M of Sweden follow fashion trends without having any original thought, UNIQLO of Japan ___32___ to timeless basics. Mr. Yanai has a/an ___33___ base at home from which to develop into his Western competitors’ main markets of Europe and America. But instead his ___34___ remains Asia. “Asia is the engine of growth today,” he says, pointing to the millions of consumers across the ___35___ who are reaching the middle class. UNIQLO will open its first shop in India this year and is considering ___36___ into Vietnam and other countries (it has already opened networks of shops in Indonesia, Singapore and Thailand). The success or not of UNIPLO’s overseas operations ___37___ greatly to investors at home. Fast Retailing’s shares --- Mr. Yanai owns just over 20% of the firm --- have been rising since 2015,?Analysts?estimate, largely owing to its international expansion and improved logistics?(物流). At home the firm is closing stores because the population is ___38___. Last year UNIQLO’s international profits overtook its ___39___ sales for the first time and its foreign operation profits almost equaled its Japanese equivalent. Though they are very different markets, Europe and America offer a cautionary tale. UNIQLO in America struggled outside the big cities of the east and west coasts. Growth in America remains ___40___ for UNIQLO both there and in Europe. However, Mr. Yanai, an enthusiastic fan of globalization, is confident that he can guide UNIQLO through the changes needed. Ⅲ. Reading Comprehension Section A Directions: For each blank in the following passage there are four words or phrases marked A, B, C and D. Fill in each blank with the word or phrase that best fits the context. If you are a perfectionist, you are probably familiar with the feeling of wanting to get everything just right. You may struggle with handing in papers, agonize(苦苦思索)over projects at work, and even worry about small errors from the past. High ___41___ are one thing, but perfectionism is quite another. And as some researchers have discovered, ___42___ perfection can have serious consequences to mental and physical well-being. Since perfectionism is ___43___ with negative outcomes, what can someone with perfectionist tendencies do to change their behavior? Although people are sometimes ___44___ to give up their perfectionist tendencies, psychologists point out that giving up on perfection doesn’t mean being unsuccessful. ___45___, mistakes are an important part of learning and growing. ___46___, imperfection can actually help us in the long run. One possible ___47___ to perfectionism involves developing what psychologists call a growth mindset(思维方式).Researchers at Stanford University have found that cultivating a growth mindset is a key way to help us learn from our failures. Unlike those with ___48___ mindsets --- who see their skill levels as inborn and unchangeable, those with growth mindsets believe they can improve their abilities by learning from their mistakes. Psychologists point out that parents can play a ___49___ role in helping their children develop healthier attitudes towards failure: they can praise their children for making an effort even if their results are imperfect and help children learn to ___50___ when they make mistakes. Another ___51___ option for perfectionism is to cultivate self-compassion(自我同情). To understand self-compassion, thank about how you would ___52___ a close friend if they made a mistake. Chances are that you’d probably make responses with kindness and understanding, knowing that your friend meant well. The idea behind self-compassion is that we should treat ourselves ___53___ when we make mistakes, remind ourselves that mistakes are part of being human, and avoid being ___54___ by negative emotions. Self-compassion can be beneficial for mental health, but perfectionists tend not to treat themselves in compassionate ways. If you’re interested in trying to foster more self-compassion the researcher who developed the concept of self-compassion has a short exercise you can try. Psychologists have also suggested that cognitive(认知的)behavioral therapy can be a way to help people change their beliefs about perfectionism. Although perfectionism is linked to lower mental health, the good news is that perfectionism is something you can change. By working to see mistakes as learning ___55___, and replacing self-criticism with self-compassion, it’s possible to overcome perfectionism and develop a healthier way of setting goals for yourself. 41. A. risks ? ? ? ?B. values ? ? ? ?C. profits ? ? ? ?D. standards 42. A. identifying ? B. mirroring ? ? ?C. concealing ? ?D. pursuing 43. A. hardened ? ?B. associated ? ? C. compared ? ?D. replaced 44. A. hesitant ? ? B. courageous ? ?C. desperate ? ?D. bound 45. A. for instance ? ?B. By contrast ? ? C. In fact ? ? D. On average 46. A. Therefore ? ?B. Otherwise ? ? C. Furthermore ? ?D. Instead 47. A. obstacle ? ? B. alternative ? ? C. attitude ? ? ?D. equivalent 48. A. various ? ? ?B. fixed ? ? ? ? ?C. positive ? ? ?D. keen 49. A. casual ? ? ? B. creative ? ? ? C. crucial ? ? ? D. changeable 50. A. persevere ? ?B. scheme ? ? ? C. negotiate ? ? D. survive 51. A. potential ? ? B. conditional ? ?C. unique ? ? ? D. sustainable 52. A. compete with ? B. run after ? ?C. respond to ? ?D. argue with 53. A. favorably ? ?B. kindly ? ? ? ? C. accordingly ? ?D. differently 54. A. promoted ? ?B. inspired ? ? ? C. monitored ? ? D. consumed 55. A. skills ? ? ? ?B. outcomes ? ? ?C. levels ? ? ?D. opportunities Section B directions:?Read the following three passages. Each passage is followed by several questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read. ( A ?) I had a teacher who used to wake up in class by shouting: “The early bird gets the worm!” I say “let him have the worm”. I hate food that doesn’t stay still, and avoid Japanese restaurants for that very reason. Anyway, I stopped eating worms at the age of three, switching to regular breakfasts of cereal(谷物), to which I would add extra sugar. Recently I was thinking about early birds and the competitive spirit after receiving a letter from a reader in Malaysia: ”My son deliberately throws away marks because he doesn’t like to be top of the class. What shall I do?” Give him a round of “applause” for being smart! Actually many children in Asia tend to be the focus by performing better. Placed into a very competitive class when I was 11, I quickly learned the ideal position was second to last. The top three performers and the very last person are highlighted; the second-to-last contestant is INVISIBLE. And it’s an easy position to get—just deliberately underperform at every test. I could do that. I once came second to last in eight straight sports day races. No one suspected anything. I was so invisible that I could have robbed a bank in my street and no one would have noticed. At the London Olympics a few months ago, badminton pairs from three Asian countries deliberately tried to lost matches to draw good lots in later rounds. It was funny to watch, but they were all thrown out for poor sportsmanship. What they really needed were acting lessons, their moves were so unconvincing. “Oops, I hit the ball in entirely the wrong direction.” The other day, I took the children out and they raced for the car. “I’m first,” said one. The second said: “First is worst, second is best.” Together they sang at the last one: “And third’s the one with a hairy chest.” It struck me that the organizers of sports matches could use this song when people deliberately lost matches. “I lost,” the delighted loser will say. The judges could still declare them winners, pointing to a new, optional regulation: “First is worst, second is best, third’s the one with a hairy chest.” 56. Why did the author dislike Japanese restaurant? A. Its food was served raw. ? ? ? ?B. Its food contained worms. C. He was tempted by cereal. ? ? ?D. He was affected by the saying. 57. How did the author manage to be invisible in a competitive class? A. He highlighted the top three students. B. He came to second in sports races. C. He hid himself in a bank skillfully. D. He intentionally underperformed. 58. What can be learned from the passage? A. The judge is encouraged to eliminate the dishonest players. B. Players disqualified from Olympic doubles for using drugs. C. Children’s song praises the dramatic acting skills of athletes. D. players purposefully failed for easier lots in the following rounds. 59. Which saying might the author possibly support? A. Great minds think alike. ? ?B. God favors those who are prepared. C. Honesty is the best policy. ? D. A bird in hand is worth two in the bush ( ?B ?) Shot in more than 40 locations in L.A., the musical La La Land is “a love letter to the city”. To coincide with UK release, we asked a local writer to pick some of the film’s amazing settings. Judge Harry Pregerson Interchange La La Land’s opening scene is a six-minute dance that plays out in L.A.’s bad traffic. It is also where the film’s leading roles, struggling actress Mia and jazz pianist Sebastian, first encounter each other—in a road anger incident. The scene is said to have been filmed over two hot days in south L.A. Smokehouse Restaurant, Burbank This is the setting for the scene in which Mia discovers Sebastian’s talent for the piano. The fictional Lipton’s restaurant---where jazz purist Sebastian was reluctant to play Christmas music---is in reality a place long frequented by actors, producers and other show business types. It has been on this spot, across the street from the Warner Bros studio, since 1949. In the film, the outer wall of Lipton’s is the You are the Star mural?(壁画). which features Marilyn Monroe, Charlie Chaplin and others, which is on the corner of Hollywood Boulevard and Wicox Avenue in Hollywood in reality. Warner Bros Studios, Burbank Mia works at the studio’s coffee shop, where Sebastian comes to meet her. As they wander the studio’s lot, Mia points out “the window that Humphrey Bogart and Ingrid Bergman looked out in Casablanca.” It’s one of the film’s numerous nods to movie history. Warner Brons is still a working studio, with 35 sound stages, 14 exterior sets and visitor tours. Cathy’s Corner, Mount Hollywood Drive This section of the road that winds through Griffth Park is the setting of their dance play. It overlooks the San Fernando Valley and features on the film poster. Cathy’s Corner is near famed Mulholland Drive, but prepare for disappointment if you’re expecting a park bench and street lamps, which only exist in the movie. 60. In order to encounter some film stars, you may go to _______. A. Judge Harry Pregerson Interchange B. Smokehouse Restaurant C. Warner Bros Studio D. Cath’s Corner 61. Mia mentioned the underlined sentence so as to _______. A. stress Warner Bros is still in fun_ction B. show respect for movies of previous generations C. illustrate La La Land was filmed at Hollywood Center Studios D. compare Mia and Sebastian’s love story with Humphrey and Ingrid 62. In which section of a website can you most probably find this passage? A. Nature and Environment. ? ? ? ?B. City and Transport. C. Travel and Recreation. ? ? ? ? ? D. Food and Health. ( C ?) Few facts about modern life seem more undeniable than how busy everyone seems to be. Across the industrialized world, large numbers of survey respondents tell researchers they’re overburdened with work, at the expense of time with family and friends. But the total time people are working , whether paid or otherwise, has not increased in Europe or North America in recent decades. What’s more, the date also show that the people who say they’re the busiest generally aren’t. Part of the answer is simple economics. As economies grow, and the incomes of the better-off have risen over time, time has literally become more valuable: Any given hour is worth more, so we experience more pressure to squeeze in more work. But it’s also a result of the kind of work in which many of us are engaged. In the past, farming work was subject to weather limits, white at present people live in an “unlimited world,” and there are always more incoming emails, more meetings, more things to read, and digital mobile technology means you have a few more to-do list items. With time pressureweighing us down, it’s hardly surprising that we live with one eye on the clock. But psychological research demonstrates that this time-awareness actually leads to worse performance. So the ironic consequence of the “busy feeling” is that we could handle to-do list less well than if we weren’t so rushed. Arguable worst of all, the feeling of rush spreads to affect our leisure time, so that even when life finally does permit an hour or two for recovery, we end up feeling that leisure time should be spent ”productively,” too. If there’s a solution to the busyness epidemic(流行病), other than the universal 21-hour workweek, it may lie in clearly realizing just how reasonable our attitudes have become. Historically, the ultimate symbol of wealth, achievement and social superiority was the freedom not to work. Now, it’s busyness that has become the indicator of high status. “The best-off in our society are often very busy, and have to be,” says Gershunny. “You ask me, am I busy, and I tell you: ”Yes, of course I’m busy because I’m an important person!” Too often, we measure our worth not by the results we achieve, but by how much of our time we spend. We live crazy lives, at least in part, because it makes us feel good about ourselves. 63. According to the author, people’s feeling about busyness results from_______. A. the increase in time value ? ? B. the sacrifice of family time C. the longer working time ? ? ?D. the change of working partners 64. The underlined phrase “weighing us down” in paragraph 5 is closest in meaning to _______. A. making us overburdened ? ? B. having a positive effect on us C. measuring us in all aspects ? ?D. giving us time for reflection 65. Which of the following statements is TRUE according to the passage? A. The solution to busyness is applying a 21-hour workweek. B. If people had leisure time, they would relax themselves. C. The feeling of being burdened spells low productivity. ??D. Freedom is overrepresented in the current society. 66. What does the passage mainly concerned with? A. The measurement of wealth in the current society. B. The evolution of people’s attitude towards busyness. C. The hidden reasons and effects of people’s busyness. D. The solution to prioritizing the crucial tasks in busyness. Section C Directions:Read the following passage. Fill in each blank with a proper sentence given in the box. Each sentence can be used only once. Note that there are two more sentences than you need. A. However, meal kits are likely heading for the mainstream.B. If it’s single-use and thrown away, the packaging is a killer.C. In that case, you might replace dozens of car trips with one truck trip.D. Meal knits arrive on your doorstep by truck filled with every ingredient you need.E. Tailor-made meal kits save waste by providing precise quantities of fresh ingredients.F. If food waste was a country, it would rank third in emissions behind the US and China. Meal kits(餐具)cut food waste but packaging is a problem Home delivery meal kits can slash(大幅消减)food waste by more than two-thirds, but suppliers need to switch to reusable packaging to make them environmentally friendly. ___67____ That means leftovers are minimized. But while the delivery services score well on reducing food waste, buying the same ingredients from the supermarket almost always saves energy overall simply because meal kits use so much single-use packaging. The good news is that if you have meals that are tailored for consumption, people won’t over-buy and you have less food waste. You fine-tune the portions to what people will actually eat. Beyond the cost of the waste itself, thrown-away food generates methane(甲烷)that contributes to climate change. ___68____ A 2018 report from the Boston Consulting Group found that the waste was set to soar by a third by 2030 when global food waste was estimated to reach 2.1 bn tonnes. Meal kits can reduce transport emissions if they mean people take fewer trips to the supermarket. If people only went to buy goods that are unlikely to decay such as soap and toilet paper, they might only have to visit the supermarket once every couple of months. That delivery truck can carry meals for you and dozens of neighbors. ____69___ The study found that even if delivered meal kits reduced food waste to zero, they would still use up more energy overall than buying the same food from the supermarket unless the energy used for the meal kit packaging was cut by a fifth. ___70___ All the environmental benefits are lost. But if the packaging can be reused, you can get some benefits. Ⅳ. Summary Writing Directions:Read the following passage. Summarize the main idea and the main point(s) of the passage in no more than 60 words. Use your own words as fa as possible. Loneliness Peaks For years America has been talking about obesity, but a new study points to a more serious health issue: isolation and loneliness. Being connected to others socially is widely considered a fundamental human need --- crucial to both well-being and survival. Extreme examples show infants who lack human contact in care fail to grow and often die. Indeed, social isolation has been used as a form of punishment. According to Julianne Holt-Lunstad, the lead author of the study, an increasing portion of the U.S. population now population now experiences isolation regularly. Over 42 million adults above age 45 in the U.S. are estimated to be suffering from chronic(长期的)loneliness. The study of 340 adults between the ages of 27 and 101 living in San Diego identified three key age ranges when people felt the loneliest. Participants who had the highest levels of loneliness were in their late-20s, mid-50s and late-80s. While it may come as a surprise that people in their late-20s suffered from loneliness, a larger survey shows they actually may suffer the hardest. With an increasing number of people working from home, watching television, getting into an addiction to electronic devices, it has become too easy to be alone, even if that’s not a person’s intention. Modern day conveniences like having anything we want delivered make it possible to never need to leave the house. So, not surprisingly, those with frequent social contact usually feel less lonely than those with few social ties. Mounting evidence suggests social isolation and loneliness significantly impact our health, and even shorten our lives, just like obesity. This study isn’t the first time loneliness has been flagged as an emerging health issue. Therefore, reducing both isolation and loneliness is important for quality of life and well-being. Ⅴ. Translation Directions:Translate the following sentences into English, using the words given in the brackets. 72.?远足是我们接触大自然的最简单方式之一。(expose) 73.新上映的电影改编自一部极具人气的小说,非常卖座。(which) 74.和孩子们共读一本书,不仅能培养他们良好的阅读习惯,还能引领他们探索未知世界的奥妙。(not only) 75.在很多国家,各种形态优美的家犬已成为最受喜爱的家庭动物,他们与人们朝夕相处,得到了悉心呵护。(care) Ⅵ. Guided Writing Directions: Write an English composition in 120-150 words according to the instructions given below in Chinese. 近期你朋友Sandy打算来上海迪士尼乐园游玩,现就住宿场所(园区内酒店还是园区外民宿【B&B】)的选择写信征询你的意见。假设你是李明,请回信。你的信必须包括: 1.?简述你对住宿场所选择的建议; 2.?说明你的理由(从价格、环境、便利性等方面进行对比)。 参考答案 1~5 BBCDC ? ? ?6~10 ADDAC 11~13 CBD ? ? ?14~16 DBB ? ? ?17~20 AAAC 21. on ? ? ? ? 22. am tapping ? ?23. interrupting ? ? 24. what 25. are driven ? 26. committed ? ?27. to include ? ? 28. in order that 29. that/which ? 30. It ? ? ? ? ?? 31~35 ICGEA ? ? ?36~40 JHFDK 41~45 DDBAC ? ?46~50 ABBCA ? ?51~55 ACBDD 56~59 ADDC ? ? 60~62 BBC ? ? ?63~66 AACC ? ?67~70 EFCB 71.Socializing with people is believed to be the key to happiness, but more people are suffering from loneliness/isolation. According to a study, loneliness peaks in three age stages. Lack of social contact caused by modern lifestyles/convenience makes people feel lonely. As loneliness affects health seriously, it’s necessary to try to reduce it. ?(49 words) Ⅴ. Translation?(共15分) 72.Hiking is one of the simplest ways?? ?for us to be exposed to nature. 1.5 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? 1.5 73.The newly released film,?which is adapted from a very popular novel, 0.5 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?1.5 ? ? sells well. 1 74.Reading books with kids can not only develop their good reading 2 habits.?but also guide them to explore the mystery of the unknown 2 world. 75.In many countries, various beautiful/cute domestic/tamed dogs have 2 become favorite/the most beloved pets. ? ? and they live/stay together with people/humans day and time/from morning to night. 2 receiving /getting/obtaining good care. 1 听力材料 Listening Comprehension Section A Directions: In Section A, you will hear ten short conversations between two speakers. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. The conversations and the questions will be spoken only once. After you hear a conversation and the question about it, read the four possible answers on your paper, and decide which one is the best answer to the question you have heard. 1. W: This oil painting Fishing Boats on the Water is very impressive. M: Yes. It reminds me of growing up in the countryside. Q: Where does this conversation most probably take place? 2. W: The street is so crowded! It will take about one hour to the Art Center if we take a bus. M: The underground station is next to the office. It will save 15 minutes. Q: How long will it take if they go to the Art Center by subway? 3. M: We' re going to watch a video on work in Italy before moving on to the next chapter. Please focus on workforce there. W: Sir, I wonder whether the pie chart should be completed when watching. Q: What's the possible relationship between the man and the woman? 4. W: I' m sorry. But you’ll have to leave the camera here and pick it up when the play is over. M: Well. Please be very careful with it. It cost me almost two months' salary. Q: How does the man feel? 5. M: I'm so tired. I've spent the whole afternoon thinking about the topic of my graduation paper. W: Why not turn to Mrs. Black? She is quite experienced in biology. Q: What's the woman's advice? 6. W: I find myself forgetting things more and more. I'm scared this could be a sign of serious problems. M : Stress and depression can affect memory. Addressing these problems can often improve memory. Q: What does the man suggest the woman do? 7. M: Did you hear the speech by John yesterday? He is a born public speaker. W: Yes, terrific! But being genius is not enough. It takes courage to voice different opinions. Q: What does the woman imply? 8. M: That noise in the printer sounds quite strange. Why not have it fixed? W: You are right. Perhaps I've put it off too long. Q: What will the woman most probably do? 9. W: This kind of bicycle is the highest rated on the market. Its price is too high. M: Okay , well, I may have gone a bit extreme but you can' t put a price on safety. Q: What can be inferred from the man? 10. . W : Can I get any discount if I apply for a membership? M: Absolutely! All the books you want. Please fill in the application form first! Q: Why will the woman probably fill in the application form? Section B Directions:In Section B, you will hear two passages and a longer conversation, and you will be asked several questions on each of the passages and the conversation. The passages and the conversation will be read twice, but the question will be spoken only once. When you hear a question, read the four possible answers on your paper and decide which one is the best answer to the question you have heard. Questions 11 through 13 are based on the following passage. I became a magician by accident. When I was nine years old, I learned how to make a coin disappear. Nine is that curious age at which you’re old enough to work through more than 1, 200 pages of fantasy literature like Harry Potter Series. But nine is still the age at which you’re young enough to hope that you might find an instruction book of real magic in the library. The book I found instead taught basic technique. I spent hours each day practicing in the bathroom. I dropped the coin over and over. I had heard my dad work through passages of new music on the piano, so I knew how to practice slowly, going for accuracy rather than speed. One day I practiced in front of the mirror and the coin disappeared. It did not look like a magic trick. It looked like a miracle. One of the lessons you learn very early as a magician is that the most amazing part of a trick has nothing to do with the secret. The secret is simple and often dull: a hidden piece of tape, a small mirror, a playing card. In this case, the secret was a dance of the finger s. I learned it so completely that I didn’t even have to think. Questions: 11. What did the speaker search for in the library? 12. What did the speaker learn from his father? 13. . According to the speaker, what's the secret to being a good magician? Questions 14 through 16 are based on the following passage. Well, I was born with a rare visual condition, which is total color blindness, so I don’t know what color looks like, because I come from a gray world. To me, the sky is always gray. But, since the age of 21, instead of seeing color, I can hear color. In 2003, I started a project with computer scientist Adam Montandon, and the result, with further cooperation with other scientists, is this electronic eye. It's a color sensor that detects the color frequency in front of me and sends this frequency to a chip installed at the back of my head, and I hear the color in front of me through the bone. So I've been hearing color all the time for eight years, since 2004. The electronic eye has become a part of my official image. This is my passport from 2004. You’re not allowed to appear on U.K. passports with electronic equipment, but I insisted to the passport office that what they were seeing was actually a new part of my body, an extension of my brain, and they finally accepted me to appear with the passport photo. So, life has changed dramatically since I hear color, because color is almost everywhere. ?I can listen to a Picasso, because I can listen to the paintings. Questions: 14. . How did the electronic eye help the speaker hear different colors? 15. Why couldn’t the speaker appear on U.K. passports at first? 16. What can we learn from the passage? Questions 17 through 20 are based on the following conversation. M: I can't tell you how glad I am to be home, Mom! W: What happened, my boy? M: I had a horrible flight. W: And why do you have that big spot on your shirt? M: The flight attendant was reaching to serve a drink to the man sitting next to me, and there was a sudden violent movement of air and she spilled it all over me. W: You don’t say. Did the airline company offer to pay for a new shirt? M: Are you kidding me? They're too cheap even to give you peanuts now, much less a new shirt. W: Well. How did they deal with the situation? M: The flight attendant gave me some soap and showed me where the lavatory was. W: The airline companies have gotten so cheap these days! When I was your age they gave really good service. M: Well that isn't even the worst part. When I got to the airport I accidentally went to the wrong terminal, so I had to run to make my flight. W: Oh no! Did you make it on time? M: Well, I got to the gate on time, but then the ticketing agent said more people booked the flight than the number of seats available! W: So what happened? Did they let you get on the plane? M: No, the plane was already full, so they put me to the next flight. But that flight wasn’t until the next morning, so I had to stay the night in a terrible hotel. W: Wow that sounds terrible. Did they make up for that in some way? M: Well, they gave me a free flight. W: Well that's not so bad! For one night of inconvenience, you can visit anywhere you want for free. M: Well... W: So where are you going to go with your free ticket? What about Hawaii? M: No, the airline says I can only use it in the continental United States. W: Well what about Florida? It's warm and sunny there too. M: Actually, after this experience, I don't think I want to fly anywhere ever again. Questions : 17. What happened to Todd on the plane? 18. . How does Mom feel about the flight service? 19. Why must Todd wait a night to get on the next plane? 20. What did Todd think of this flight experience?

    • 2019-04-22
    • 下载0次
    • 84.5KB
    • jshr66
  • ID:4-5706278 2019年4月上海闵行区(松江区)高三英语二模试卷(有听力原文无音频)

    高中英语/高考专区/模拟试题

    Rhiannon Lambert, who treats about 180 clients a year with various kinds of eating disorders, says the number of those caused by “clean eating” (21)________ (double) in the past three years. “They develop particular habits, or won’t eat food when walking, because they think that food can only be eaten when they (22)________(seat),” she said. Clean eating is promoted by some food bloggers, who are increasingly thought by a number of medical experts to be having a bad influence on young people today. “Young people lose this and cannot afford the lifestyle needed to follow it,” Lambert said. Health bloggers (23) ________ not have enough knowledge but offer dangerous advice. These people are now role models (24)________word will inspire young people. I have clients who think they have to be a strict vegetarian to be successful. The extreme form of this is known as?orthorexia nervosa?(健康食品强迫症). Ursula Philpot, a dietitian at the British Dietetic Association, said, “It is difficult to blame them completely. If it weren’t the bloggers, then it could be (25)________else. Orthorexia affects more girls than boys, although boys are much more affected than girls.” Philpot said, “At the top of most people’s lists of bad foods includesgluten(麸质)and dairy. (26)________you talk to young people more, you will find some of them worry all day about eating a biscuit.” The condition starts out as an attempt (27)________(eat) more healthily, but those who experience it fully focus on food quality and purity. “There may be several reasons for someone to take up clean eating,” Philpot said. “Eating disorders are serious mental illnesses and their causes are complex. Research is telling us that they may be more biologically based than we thought, (28)________social and environmental factors also play a part in their development.” Deanne Jade, the founder of the National Centre for Eating Disorders, said, “A lot of young people don’t think they need treatment and there are too many messages in the media. What worries me is that a lot of people (29)________(promote) these ideas have no knowledge of nutrition. I don’t know what the solution is, but in many cases, getting people to recover from an eating disorder means (30)________(get) them to relax their ideas about clean eating.” Section B Directions:Fill in each blank with a proper word chosen fro^ the box. Each word can be used only once. Note that there is one word more than you need. A. apply ? B. supposed ? ?C. accurate ??D. consume ? ? E. existing F. maintainG. options ? H. nature I. sensitive ? ?J. address ? ? K. willingness A recent troubling study showed that “fake news” spread significantly faster, deeper and more broadly than the truth, and the effect is even more remarkable when regarding news as opposed to reporting on natural disasters, finance or science. So how can we encourage individuals to seek____31____ online content? Leading scholars are trying hard to deal with this question. Processing new information requires a considerable mental effort, especially ^when that information seems to conflict with your ___32_____ worldview. It takes the ____33____ to admit you may be wrong. But with a great amount of conflicting information available, who’s to say what’s actually true and what’s false? If you can’t tell, why not just make life easy and go with what supports your current beliefs? So what ____34____ do we have? Many suggest that we can, ____35____ the issue by reforming adult behavior, but this is aiming too far from source. An alternative solution is using early education to help individuals recognize these problems and ____36____ critical thinking to the information they deal with. Currently, there is a push in the US to include Internet information classes into primary and secondary school curriculums. The movement, which has received some support, aims to make fact-checking seem like second ____37____ to individuals at an early age. Primary and secondary school are ___38_____ to be supplying students with the skills they need to develop into productive and informed members of our society. As our society develops, the curriculum we are teaching our students needs to develop as well. The Internet is an amazing tool, but to use it most effectively we have to accept its benefits while also understanding the ways in which it makes us dangerously ____39____. If students are still learning the practices such as writing in school, shouldn’t they be learning how to ____40____ the Internet responsibly as well? III. Reading Comprehension Section A Directions:For each blank in the following passage there are four words or phrases marked A, B, C and D. Fill in each blank with the word or phrase that best fits the context. People hold different views on almost anything, mainly because of the culture we are familiar with or the education we have received. We live in a ____41____ world where people are quick to point out the faults and imperfections of others, yet seem unaware of their own. Some misguided souls believe they have a duty to help you to be a better person by telling you what a failure you really are first and then offering suggestions as to how you can improve. So what is the possible solution to ____42____? If you are the one forcing others to feel____43____ themselves, STOP. Make a conscious decision rather than ____44____ the negative aspect of a person’s performance or attitudes. You’ll offer helpful suggestions from the beginning. If I’m painting our living room and _____45___ ?in doing so, I would like my husband to say to me, “This is a tough job. Can I offer a suggestion that might make it easier for you?” rather than have him point out what a_____46___ ?painter I am and then tell me how I should be doing it. If you are on the ____47____ end of criticism, the “OK” response is a perfect solution. When someone comments negatively on a task you are doing or a personality issue of yours, a(n)____48____ response is to defend and attack. However, this approach is rarely effective as it puts both parties on the ___49_____ . Instead, simply reply with “OK”. This brief one-word response____50____ the other person’s comment without agreeing with it or feeling necessary to engage in a debate about it. It is important to remain emotionally attached to what the other person is saying, to listen without feeling, to be a(n)____51____ observer. In fact, there is much that one can learn from a_____52___ ?review. You can ask yourself: Did I make a mistake? Could I have done better? Did I give 100% of myself to the task at hand? If so, how can I improve myself? As for?chronic?(习惯性的)criticizers: It is important to set strict boundary with them. Remove yourself from their ____53____ when necessary. ____54____, one can learn to be “OK” with criticism and not allow it to negatively impact your life or relationship with the other party. Examine it for any potential_____55___, and then let it go and just be “OK”. 41. A. dependent B. judgmental C. selfish D. creative 42. A. criticism B. imperfection C. failure D. unawareness 43. A. devoted to B. connected with C. ashamed of D. concerned about 44. A. turn down B. get rid of C. cover up D. focus on 45. A. making a mess B. asking for trouble C. having fun D. offering a helpful hand 46. A. considerate B. careless C. humble D. modest 47. A. forcing B. receiving C. criticizing D. advising 48. A. avoidable B. meaningless C. extreme D. natural 49. A. impolite B. dangerous C. defensive D. regretful 50. A. ignores B. acknowledges C. eliminates D. declines 51. A. active B. initiative C. creative D. objective 52. A. reasonable B. agreeable C. negative D. instructive 53. A. praise B. presence C. comment D. help 54. A. In any case B. On the contrary C. To begin with D. For instance 55. A. harm B. conflict C. obstacle D. truth Section B Directions:Read the following three passages. Each passage is followed by several questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B,C and D. Choose the one that fits best according to the information given in the passage you have just read. (A) Being able to land safely is a critically important skill for all flying animals. Comparatively speaking, ground living animals face no particular challenge when they need to stop running or crawling, while flying animals move at much higher speed, and they must be careful about how they land. Hitting the ground, or even water, at full flight speed would be quite dangerous. Before touching down, they must decrease their speed in order to land safely. Both bats and birds have mastered the skill of landing, but these two types of flyers go about it quite differently. In the past it was believed that, in terms of flying mechanics, there was little difference between bats and birds. This belief was based only on assumption, however, because for years nobody had actually studied in detail how bats move their wings. In recent years, though, researchers have discovered a number of interesting facts about bat flight. Bats are built differently from birds, and their wings are made up of both their front and hind?limbs?(肢体).This makes?coordinating(协调)their limbs more difficult for bats and, as a result, they are not very good at flying over longer distances. However, they are much better at the ability to adjust themselves: a bat can quickly change its direction of flight or completely reverse it, something a bird cannot easily do. Another interesting characteristic of bat flight is the way in which bats land-upside down! Unlike birds which touch down on the ground or on tree branches, bats can be observed flying around and then suddenly hanging upside down from an object overhead. One downside to this landing routine is that the bats often land with some force, which probably causes pain. However, not all bats hit their landing spots with the same speed and force; these will vary depending on the area where a bat species makes its home. For example, a cave bat, which regularly lives on a hard stone ceiling, is more careful about its landing preparation than a bat more accustomed to landing in leafy treetops. 56. Which of the following is the topic of the passage? A. Places where flying animals choose to land. B. Why scientists have difficulty observing bats. C. Differences in the eating habits of bats and birds. D. Ways in which bats move differently from birds. 57. Which of the following is a false assumption about bats that was recently corrected? A. They cannot hear any sound. B. They sleep upside down. C. They fly similarly to birds. D. They hide in tree branches. 58. The word “it” (in 2nd paragraph) probably refers to “________”. A. the distance to the nets B. the sense of flying height C. the flying direction D. the ability to change the speed 59. According to the passage, which of the following is NOT true? A. Bats might hurt themselves when landing. B. Bats can hang upside down like birds. C. Bats can adjust speed before landing. D. Bats and birds land in different ways. ( B ) What is a TEDx event? ??? ? ? ? ?? TEDx brings the spirit of TED’s mission of “ideas worth spreading” to local communities around the globe. A TEDx event is a local gathering where live TED-like talks and videos previously recorded at TED conferences are shared with a community. TEDx events are fully planned and coordinated independently, on a community-by-community basis. All TEDx events present multiple issues and a diversity of voices from many disciplines. After all, what’s the fun without a little variety?If you want to organize a TEDx event, you’ll need to apply for a TEDx license. No one is qualified to organize an event without being granted a license by TED.So you want to organize a TEDx event?Before you start you should know the TEDx rules, which are non-negotiable and mandatory.General rules* We value and welcome young organizers, but if you’re under 18 years old, you must be supervised by an adult. TED doesn’t grant licenses to individuals associated with controversial or extremist organizations.* TED allocates one location-based license series per application. You must live in the city for which you are applying for a license. Your TEDx event must happen in the city for which you received the license. * Your event must maintain the spirit of TED itself: focused on the power of ideas to change attitudes or lives. Your event may not exceed (超过)one day in length.* Up to 100 individuals may attend your event. Only individuals who have attended an official TED conference may organize an event with more than 100 attendees. Having attended one or multiple TEDx events or TEDWomen does not qualify you to host an event for more than 100 guests.* TEDx events are named after locations, such as cities, neighborhoods, streets etc., and aim to serve that named community. Event names must comply with the guideline laid out in naming your event. Special attentions ※A TEDx event is not a platform for professional speakers, such as motivational speakers and professional life coaches. Its purpose is to give a platform to those who don’t often have one.※A TEDx event cannot be used to raise money, not even for a charity.※A TEDx event can’t be co-branded with an institution except under specific license types - for a college or university, or for internal events (for corporations and organizations).※ TEDx events may not be used to promote spiritual or religious beliefs, commercial products or any kind of political agenda.※ Every TEDx event either shows only TED Talk videos to its audience, or shows both TED Talk videos and live speakers from the community. For events less than half a day in length, two TED Talks videos are required to be shown. For longer events, 25% of the total number of talks must be official TED Talk videos. 60. What do we know from the first part of the passage? A. TED organization is not responsible for TEDx events. B. TEDx is TED-like but it is operated independently. C. People can give TEDx speeches under no conditions. D. TEDx speeches should follow a single topic principle. 61. According to?the General rules, a TEDx event organizer should__________ . A. extend the event to one day B. hold a TED event first C. name the event after locations D. host the event in different cities 62. Which of the following people may be allowed to make a TEDx speech? A. A member of a volunteer group who wants to collect money for the war victims. B. A college student who wants to advocate the use of green and renewable energy. C. A CEO in a high-tech industry who wants to popularize its newest product. D. A professional speaker who wants to motivate people with successful stories. (C) In an industry with low?margins(利润)where the traditional wisdom is led by Walmart, the key to success is lowering operating costs. A big part of those costs are in labor, so it is no surprise that the retail industry has been a leader in using more part-time workers to keep labor costs down, holding the line on wages, not training, and with few exceptions, seeing employees as a cost to be minimized. There is no doubt that these businesses fight for every dollar of margin. Unlike trend-leading hi-tech companies which spend a lot of money on employees to get them innovated, retail industry can spend very limited money on their employees. What researchers found was that companies were often staffing their stores far too low, and that many stores tended to perform better with higher staffing levels and were more profitable. Let’s let that sink in for a minute. The stores were making more money (with all other things being equal) when they spent more on employees. They also found that retailers didn’t do a very good job when staffing levels are just the actual demand in those stores. In fact, they set staffing levels identically across stores, even when the needs of the stores varied considerably. The average store did not appear to be understaffed, but there were enough that were understaffed and effect on overall company profitability was substantial. Interestingly, the same researchers persuaded the retail chain to run an experiment with them and slightly raise staffing levels to the amount that their analysis of historical data suggests would be ideal. Yes, labor costs obviously jumped when they did that, but so did profits. In retail, labor is a small percentage of costs—the biggest part is the cost of the products they sell. So, the net effect was an increase in profits of $7.4 million across 168 stores on an annual basis. What can we learn from this? One question worth thinking of is: How can traditional retail industry survive the increasingly severe market? Especially now with the growth of online retail, the one thing stores still have going for them is one to one customer contact with salespeople. If retailers cut that down to almost nothing, then they have effectively eliminated their competitive advantage against online stores. 63. In the first paragraph, Walmart is mentioned to indicate that___________. A. Walmart is suffering a low return on investments B. Walmart is followed by companies in controlling costs C. Walmart well balances investments and profits D. Walmart should considerably cut costs on its employees 64. According to the passage, which of the following is true about retail industry? A. It focuses on lowering costs of employees. B. It intends to over staff employees in the stores. C. It attempts to maintain high income for the employees. D. It invents a large sum of money on staff training. 65. What can we learn from the researchers’ experiment? A. It’s acceptable to have equal staffing levels across stores. B. Understaffing helps the stores to operate profitably. C. Profitability has nothing to do with staffing. D. A little over the standard staffing proved to be profitable. 66. Which of the following would the author probably agree with? A. For retail industry, cutting product costs is the priority. B. Online retail industry should staff more precisely to be competitive. C. Investment on employees is potentially profitable for retail industry. D. Staffing control is an effective way for retail industry to make profits. Section C Directions: Read the passage carefully. Fill in each blank with a proper sentence given in the box. Each sentence can be used only once. Note that there are two more sentences than you need. A. If so, and if you enjoyed these activities, seek out related careers.B. In these cases, successfully completing a specific major is crucial to landing a job in the matching field.C. Graduating from a university with an excellent major and practical ability will surely make you more competitive.D. It may influence it, but there are other factors that influence your career options as well.E. The more you learn about workforce market, the better you’ll know the importance of a desired major.F. Although your major and coursework are related to a landing job, they are not the only deciding factors. College graduation eventually means taking much of your attention in your first job search. This process can be challenging, especially for those students who had thought very carefully about their chosen major and their potential career path—or those who majored in a field not directly connected to a specific career he eventually got. If you are in one of these groups, fear not! ________67________. Some majors are tied directly to specific career fields. For example, if you wish to become a teacher, you will likely have needed to complete an education program and eventually sit for a licensing exam. The same applies to majors in nursing. If you did not complete an acceptable nursing program, you won’t be able to take the nursing licensing exam. ________68_______. Other majors, however, are closely related to career paths but don’t necessarily require a degree in the area. For example, students who majored in finance, math, or statistics may also have the necessary skills to be hired as an accountant. Hopefully, as a college student, you were able to do more than just attend classes and read your course books. Your non-academic experiences can be very influential on your future career as well. Did you work during college, volunteer, or participate in a club or organization? ________69______ If you volunteered with a non-profit organization such as a homeless or domestic violence shelter, seek out positions in social services related to case management or victim advocacy. You may qualify for a position regardless of your major. Although it often seems like your college major alone determines your career fate, this just isn’t the case. ______70_____ If you don’t know what career options to consider based on your major, talk to your faculty or academic advisor. You may be surprised at what opportunities await ! III. Summary Writing Directions:Read the following passage. Summarize the main idea and the main point(s) of the passage in no more than 60 words. Use your own words as far as possible. Are you working with your computer routinely either as a office employee or a game lover? Are your eyes dry, watery, blurry, seeing double or sensitive to light? If your answer is a “yes”,you are likely one of many people today who suffer from digital eyestrain, also called computer-vision syndrome. What on earth is this syndrome coming from? What can we do to deal with this problem? Eyestrain is often related to the amount of exposure to screens, the distance from eyes to screens and the use of multiple screens simultaneously. However, studies have also shown that the blue light produced by digital devices today reaches further into the eyes than other kinds of light. This light actually assists attention during the day but can result in interrupted sleep patterns at night. Years of scientific researches indicate that eyestrain isn’t necessarily an unavoidable problem for those who deal with computer work in the daily base. There are ways you can adopt which can overcome the problem considerably. To begin with, your computer screen should behigh-resolution(高分辨率),at least 50 centimeters wide diagonally and may require a screen filter to decrease reflections. Also, be aware that “computer glasses”,which cut down glare and blue light, are available. Besides, to reduce your risk for computer-vision syndrome, take frequent breaks during your computer workday. Many workers take only two 15-minute breaks from their computer throughout their day. According to a recent study, eyestrain are significantly reduced when computer workers take four additional five-minute “mini-breaks” throughout their workday. Finally, many of us fall into bad habits while using digital screens, which only worsen the effects of eyestrain. While viewing digital screens, many people?blink?(眨眼)one third less often than they usually do. Place a reminder on your computer to “blink” so that your eyes don’t dry out. IV. Translation Directions:Translate the following sentences into English, using the words given in the brackets. 72. 这部有关拯救地球的科幻片的确值得一看。(worth) 73. 为了节约开支,我们决定自己做饭,不在饭店用餐。(instead of) 74. 他自幼接触中国文化,对书法和古典诗歌产生了浓厚的兴趣。(expose) 75. 垃圾分类有利环保,但要大规模推广还需克服许多难题。(beneficial) V. Guided Writing Directions: Write an English composition in 120-150 words according to the instructions given below in Chinese. 假设你们学校将对餐厅、图书馆、学校网络(School Net Work)进行改造。请你写信给校长,就其中你最关心 的一个改造项目谈谈你的看法。 你的信中应包括:1.你认为需改造的项目目前有哪些不足;2.你认为应如何改造并简要说说这样改造的好处。 参考答案 1. B ? ?2. C ? ?3. D ? ?4. A ? ?5. D ? ?6. A ? ?7. C ? ?8. C ? ?9. B ? 10. D 11. A ? 12. C ? ?13. B ? ?14. B ? 15. C ? 16. D ? 17. A ? ?18. B ? 19. A 20. C 21. has doubled ? 22. are seated ? 23. may / might 24. whose ? ? ?25. someone26. When / If ? ? 27. to eat ? ? 28. but/ although / though ? 29. promoting 30. getting 31. C ? ?32. E ? ?33. K ? 34. G ? 35. J ? 36. A ? 37. H ? 38. B ? 39. I ? 40. D 41. B ?42. A ?43. C ?44. D 45.A 46. B ?47. B ?48. D ?49. C 50. B 51. D ?52. C ?53. B ?54. A 55. D 56. D ? 57. C ?58. C 59. B 60. B ? 61. C ? 62. B 63. B ? 64. A ? 65. D ? 66. C 67. F 68. B 69. A 70. D 71. Digital eyestrain is related to the amount of exposure to screens and the distance of the eyes to the screens. Scientists suggest we should use high-resolution screens and try to decrease reflections. Moreover, besides longer breaks, we should take more additional mini-breaks. Finally, remind ourselves to blink as much as possible to prevent our eyes from drying out. V. Translation 72. This science fiction film about saving the Earth is indeed worth seeing. 73. (In order) to save money, we decided to cook by ourselves instead of eating in the restaurant. 74. He has been exposed to Chinese culture since childhood and developed a strong interest in calligraphy and classical poetry. 75. Garbage classification is beneficial to environmental protection, but there are still many problems to be overcome if it is to be carried out on a large scale. VI. Guided Writing (76) 听力录音文字 Listening Comprehension Section A Directions: In Section A, you will hear ten short conversations between two speakers. At the e^d of each conversation, a question will be asked about what was said. The conversations and the questions will be spoken only once. After you hear a conversation and the question about it, read the four possible answers on your paper, and decide which one is the best answer to the question you have heard. 1. M: We’d better check out before 12 o’clock. Or we’ll be overcharged. W: I’ll take the luggage downstairs while you’re paying the bill. Q: Where does this conversation probably take place? 2. M: How much are the two shirts? W: $ 30 each. But we are on sale today. You can get the second one only for half price. Q: How much will the man pay for the two shirts? 3. M. Let’s see what drinks you’ve got for the party tonight. W: Everything. Beer, wine, soft drinks like Coke, Pepsi. You name it and I’ve got it. By the way, have you ordered the cake? Q: What are the speakers talking about? 4. W: I’d like to have the tree as my background. Where should I stand? M: Could you stand back a bit? Now a little to the right. Yes, perfect position. Q: What are the two speakers probably doing? 5. W: I’m thinking of giving up the painting course. I’m simply not making any progress. M: It’s hard to see progress in such a short time. Would you try a little longer? Q: What does the man suggest the woman do? 6. M: How do you like the speech? W: It seems the speaker keeps to the points all the time and he has been very persuasive so far. Q: What does the woman think of the speech? 7. W: How is your experiment? Is it as satisfactory as you expected? M: To tell the truth, it’s anything but satisfactory. Q: What does the man say about the experiment? 8. M: Mr. Brown asked me to tell you he feels sorry that he is too busy to meet you in person. W: That’s Okay. I’m glad you’ve come in his place. Q: What do we know from the conversation? 9. M: You don’t seem to be enjoying the singing concert very much. W: Do I? I can’t be more delighted at the songs and the atmosphere.? Q: What does the woman mean? 10. M: I talked with Tom about his project and told him to revise it carefully. W: Did you? I should have told you that Tom is a person who is hardly influenced by others. Q: What does the woman imply? Section B Directions:In Section B,you will hear two short passages and one longer conversation, and you will be asked several questions on each of the passages and the conversation. The passages and the conversation will be read twice, but the questions will be spoken only once. When you hear a question, read the four possible answers on your paper and decide which one would be the best answer to the question you have heard. Questions 11 through l3 are based on the following passage Do you know that bees can dance? Well, neither did scientists until the 1960s. That’s when a German scientist, named Karl von Frisch, noticed something truly remarkable. As he was observing honeybees, he noticed that some of the bees, which he called scout bees, flew out of the hive to look for food. When a scout found a site where there was food, it flew back to the beehive and started dancing. This dance somehow told the other honeybees where the food was, because after the dance, some of the bees flew from the hive straight to the site of the food. Karl called the bees that collect the food forager bees. He thought the scout bee’s dance told the forager bees three things: first, the smell of the food it had found; second, which direction to fly to reach the food; and third, the distance of the food site from the beehive. Karl won the 1973 Nobel Prize for this discovery, but many scientists doubted his theory. They didn’t believe it was the dance that led the forager bees to food. Instead, they thought it might be the smell of the food on the dancing bee, or maybe that they just followed the scout back to the food site. Well, very recently, some British scientists used a new type of radar to prove that Karl’s theory was indeed correct. It is the dance that communicates this information to other bees. (Listen again, please) Questions: 11. According to Karl, what information is not included in scout bee’s dance? 12. What is many scientists’ attitude towards Karl’s discovery? 13. What made people believe the correctness of Karl’s theory? Questions 14 through 16 are based on the following news. (男)Here is the hourly brief news: Firefighters responded to a fire last night at an abandoned mall in Heywood. The fire was reported at 9:26 p.m. at an old shopping center on Michigan Avenue near St. Mary’s Church. Six fire engines, two trucks and two chiefs responded to the scene. Crews had the fire under control in about 45 minutes and managed to contain the fire to its point of origin. There were some people inside the building when the fire broke out but none is reportedly injured. (女)A device that weighs less than 1 kilogram is part of a mission that will allow scientists to deliver fourth generation or 4G mobile coverage to the moon in 2019. If successful, the tiny device will provide the moon with its first ever mobile phone network. The lunar network will support high definition streaming of video and data between the moon and the earth. This means that a 5G network may not yet be stable enough to work on the moon’s surface. (男)Potato chips in Japan are being sold for 6 times their normal price. This is after the country’s main manufacturer stopped sales due to a potato shortage. Japanese laws limit the amount of imported potatoes that can be used in Japanese made products. It still only allows potatoes from selected US states. Japan says fear of disease is its main reason to block fresh imports. Global warming has raised the possibility that domestic produce could be seriously affected by rare weather events more often. (Listen again, please) Question: 14. What do we know from the fire news? 15. According to the second news, what are scientists doing? 16. Which of the following problems is Japan facing? Questions 17 through 20 are based on the following conversation. M: Hello, I have a reservation for tonight. My name’s Nelson. W: Ok, Mr. Nelson. That’s a room for one for the 19th. M: Wait, wait. It’s for tonight, not tomorrow night. There must be something wrong. W: Did you make the reservation with the name Douglas Nelson? M: Oh, no, it’s Charles Nelson. W: Wait a minute, Mr. Nelson. Er.., terribly sorry, sir, we don’t seem to have a reservation under your name. It’s our M: Oh, my goodness! Anyway, I need a room for tonight. W: Just a few seconds, Mr. Nelson. I’m sorry, sir, but I don’t think we have any rooms for tonight. There’s a conference going on in town and---er, let me see...yeah, no rooms. M: Oh, come on! You must have something, anything! W: Well, let---let me check my computer again …here...Ah! There has been a cancellation for this evening. A VIP room is now available. M: Great, I’ll take it. W: But, I’ll have to charge you 150 pounds for the night. M: What? I should have a discount for the inconvenience! W: Well, the best I can give you is a free breakfast. M: Hey, isn’t the breakfast free anyway? W: Well, only on weekends. M: That’s too terrible. I have to do something. Where can I find the manager? (Listen again, please.) Questions: 17. What’s the man’s problem? 18. Why did the woman say they didn’t have any rooms for that night? 19. What did the woman say about the breakfast in the hotel? 20. What would the man probably do at last? (听力测试结束,请考生继续答题)

    • 2019-04-22
    • 下载0次
    • 87.5KB
    • jshr66
  • ID:4-5705917 湖南省益阳市2019届高三4月模拟考试英语试题(扫描版含听力音频及文字材料)

    高中英语/高考专区/模拟试题

     ================================================ 压缩包内容: 2018-2019学年下学期益阳高三听力.mp3 湖南省益阳市2019届高三4月模拟考试英语试题(图片版).doc 益阳高三英语答案.pdf

    • 2019-04-22
    • 下载0次
    • 31343.8KB
    • sdljyz
  • ID:4-5705650 2019年广东省茂名市化州市高考英语二模试卷 (解析版)

    高中英语/高考专区/模拟试题

  • ID:4-5704684 2019年北京市西城高三英语一模试题(无听力试题)

    高中英语/高考专区/模拟试题

    西城区高三统一测试 英 语 2019.4 本试卷共9页,共120分。考试时长100分钟。考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 第一部分:知识运用(共两节,45分) 第一节 语法填空(共10小题;每小题1.5分,共15分) 阅读下列短文,根据短文内容填空。在未给提示词的空白处仅填写 1个适当的单词,在给出提示词的空白处用括号内所给词的正确形式填空。 A I often help my mom cook and baked chicken is my favorite thing to make. One day, when mom was sick, I tried to make the chicken all by myself. I washed the chicken and put it in a pan in the oven 1 (bake). When the bell rang to tell me the chicken was done, I opened the oven door. Guess what? The chicken was not cooked! I started to laugh. I forgot to turn 2 the oven! Did you know what I did next? I 3 (order) pizza. Mom was happy I “cooked” by myself and we could eat the pizza together. B Chocolate was first used as a drink over 3,500 years ago in Central America. It was very popular with the Mayans and the Aztecs. In fact, cocoa beans were very important to people there. That was 4 they were used as money. In the beginning, cocoa 5 (plant) in Ecuador, which was, for a long time, the world’s number-one producer of cocoa beans. It is still one of the top 6 (producer) of the beans, but nowadays more than 70 per cent of cocoa beans come from West Africa. C Wallace’s giant bee is the world’s 7 (large) bee, with a body the size of a human thumb and wings that can spread to about 2.5 inches. That may sound 8 (frighten), but the bee isn’t likely to hurt anyone. It uses its large jaws (嘴) to collect a sticky goo, called resin, from trees. The bee 9 (make) its home in termite mounds (白蚁丘) found on trees, using the resin to protect its nest from the termites. Until recently, the bee had been seen by scientists only 10 (two), once in 1868 and again in 1981. 第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 We first met Tom and Gee in the early days of our marriage. Someone had been 11 our garbage cans to the garage each garbage day, and Jim and I had wondered 12 . Then one day we 13 him: an elderly man who lived across the street. I baked cookies and left them on a chair outside the garage 14 a thank-you note. When we got home from work that day, a typed letter had replaced the 15 . The letter was from Tom and explained how he had come to 16 the neighborhood on garbage day, returning cans for people he 17 knew. Back when he’d been fighting a war I wasn’t alive to see, his young wife, Gee, had found herself living alone. Neighbors had taken the time to 18 her garbage cans so 19 didn’t have to, and he 20 forgot. Now he paid it forward by doing the same for all of us. A few years after we’d moved in, Tom died. We photocopied that letter and 21 it to one of our own for Gee. We told her how 22 Tom had been to us, how sad we felt sorry for her, how thankful we were to have 23 him. She wrote back and told us she still talked to Tom every day. These days, we’re planning a 24 . The house that seemed so huge six years ago is filled with furniture and books and toys and, of course, people. We know it’s time to go, and 25 we can’t seem to stick the For Sale sign up on the lawn. Gaining a third bedroom sometimes seems like an awful trade for all we stand to 26 . It’s not just Gee. It’s the man who lets our kids pick peaches off the tree in his front yard. It’s the ladies who 27 Jim when their pool filter (过滤器) breaks and leave overflowing baskets for our kids on Easter. It’s the police officer living directly across from us, who smiles and waves and makes me feel a little 28 when Jim is away. The moving boxes are still neatly packed in our basement, but Jim and I agree to 29 until January. Maybe before leaving I’ll talk to Tom, just as Gee still does. Thank you, I’ll say, for teaching us what it means to be a 30 . 11. A. lifting B. returning C. delivering D. fixing 12. A. who B. what C. how D. why 13. A. visited B. caught C. spotted D. followed 14. A. in B. for C. to D. with 15. A. gift B. chair C. garbage D. cake 16. A. protect B. search C. walk D. greet 17. A. only B. barely C. nearly D. surely 18. A. handle B. change C. recycle D. open 19. A. they B. we C. he D. she 20. A. never B. always C. sometimes D. seldom 21. A. wrapped B. connected C. attached D. exposed 22. A. special B. hopeful C. powerful D. lucky 23. A. contacted B. remembered C. known D. understood 24. A. party B. trip C. meeting D. move 25. A. also B. yet C. then D. therefore 26. A. win B. lose C. fail D. save 27. A. help B. treat C. charge D. call 28. A. stronger B. happier C. safer D. firmer 29. A. plan B. wait C. prepare D. talk 30. A. husband B. friend C. couple D. neighbor 第二部分:阅读理解(共两节,40分) 第一节(共15小题;每小题2分,共30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 A Amsterdam Destination Guide Amsterdam is one of the most popular travel destinations in the world, famous for its beautiful canals, top art museums, cycling culture and so on. It is the capital and most populous city in the Netherlands and often referred to as the “Venice of the North” because of its expansive system of bridges and canals. Here are some of the key points to remember as you plan your trip to Amsterdam. Boom Season Population Language(s) Currency January Climate July Climate May to October 813,562 Dutch Euro Average high: 5.8 °C Average high: 22.0 °C Must-See Attractions Most visitors begin their Amsterdam adventure in the Old Centre, which is full of traditional architecture, shopping centers, and coffee shops. You’ll also want to check out Amsterdam’s Museum Quarter in the South District, which is great for shopping at the Albert Cuyp Market and having a picnic in the Vondelpark. The top museums to visit there are the Rijksmusuem, the Ann Frank House, and the Van Gogh Museum. If You Have Time There are several other unique districts in Amsterdam, and you should try to explore as many of them as time allows. The Canal Ring is a UNESCO World Heritage Site that was originally built to attract wealthy home owners and is a center for celebrity spotting and nightlife today. The Plantage area has most of the city’s museums, including the Jewish Historical Museum, the Scheepvaart Museum, and the botanical gardens. Money Saving Tips ? Unless you really want to see the tulips (郁金香) blooming, avoid booking between mid-March and mid-May. This is when hotel and flight prices rise. ? Look for accommodations in Amsterdam’s South District, where rates are generally cheaper than in the city center. ? Buy train tickets at the machine instead of the counter to save a bit of money. ? Instead of hiring a tour guide, hop on a canal boat. They’re inexpensive and will give you a unique point of view of the city. Check out?our homepage (?http:?/??/?save70.com?/??)?to view price comparisons for flights, hotels, and rental cars before you book. 31. What can be learned about Amsterdam from this passage? A. Amsterdam is called the “Venice of the North” because of its location. B. The Van Gogh Museum lies in Amsterdam’s Museum Quarter. C. The Old Centre is a UNESCO World Heritage Site. D. The Canal Ring is a place to attract garden lovers. 32. In order to save money in Amsterdam, you can ______. A. arrange a guided canal tour B. buy train tickets at the counter C. reserve a hotel in the South District D. book flights between mid-March and mid-May 33. Where is the passage most probably taken from? A. A magazine. B. An essay. C. A report. D. A website. B Three months after Hurricane Katrina in 2005, Rebecca Sell, then 24, a photojournalist for Fredericksburg photographed a New Orleans couple worriedly examining water-spotted photo albums. As she took the photo, something within her clicked. “I told them I could take the ruined pictures, copy them and give them digitally restored (修复) photos,” she recalls. Although a bit sceptical, the couple agreed. Rebecca took their photos home, restored them and took them to the couple at their temporary home. “It felt so good to be able to do that for them,” says Rebecca. When her editor, Dave Ellis, saw the photo of the couple, he suggested they go back and restore damaged photos for even more people. So in January 2006, with paid time off from the paper, the two set up shop in Pass Christian. After posting a notice in the community newsletter, Rebecca and Dave received 500 photos in four days. For each, the pair took a new digital picture, then used high-tech software to erase water spots and restore colors. It just so happened that a popular website linked to Dave’s blog about the experience, and soon Operation Photo Rescue, as it came to be known, had emails from hundreds of volunteers, including photographers and restoration experts, eager to help. Though digital restoration is a painstaking process, mending irreplaceable family pictures means the world to victims like Emily Lancaster, 71, who took out piles of ruined photo albums after Katrina, never thinking the mess could be saved. But she just couldn’t bear to part with a few treasured pictures, including a portrait of her father, who had passed away, and a photo of her husband as a boy. Then she heard about Operation Photo Rescue. “I didn’t have a whole lot of hope they could fix them, but they did,” Emily says. “Almost every day I think about all the pictures I’ve lost. I’m so happy to have these two.” In the five years since Katrina, Operation Photo Rescue has collected thousands of pictures ruined by floods, hurricanes and tornadoes. Volunteers make “copy runs” to disaster areas across the country to gather damaged photos from survivors; operating costs are covered by donations. “It’s great to be able to give people some of their history back,” says Rebecca. “One person told me that thanks to us, her grandmother got to see her photos again before she passed away. Moments like that remind me why I do this.” 34. When Rebecca took the picture of the New Orleans couple, she decided to ______. A. take them to their temporary home B. help with their damaged photos C. set up shop in Pass Christian D. cover Hurricane Katrina 35. From Paragraph 2, we know that Dave and Rebecca ______. A. quit their jobs in 2006 B. inspired volunteers to join them C. spent four days mending the photos D. made their work known in their newspaper 36. How did Emily Lancaster feel when she first heard about Operation Photo Rescue? A. Excited. B. Hopeless. C. Satisfied. D. Sceptical. 37. What is the best title for the passage? A. Surviving Hurricanes B. An Act of Generosity C. Saving Memories D. A Lucky Couple C Like many other people who speak more than one language, I often have the sense that I’m a slightly different person in each of my languages—more confident in English, more relaxed in French, more emotional in Czech. Is it possible that, along with these differences, my moral compass (指南针) also points in somewhat different directions depending on the language I’m using at the time? Psychologists who study moral judgments have become very interested in this question. The findings of several recent studies suggest that when people are faced with moral dilemmas (困境), they do indeed respond differently when considering them in a foreign language than when using their native tongue. In a 2014 paper led by Albert Costa, volunteers were presented with a moral dilemma known as the “trolley problem”: imagine that a runaway trolley is moving quickly toward a group of five people standing on the tracks, unable to move. You are next to a switch that can move the trolley to a different set of tracks, therefore sparing the five people, but resulting in the death of one who is standing on the side tracks. Do you pull the switch? Most people agree that they would. But what if the only way to stop the trolley is by pushing a large stranger off a footbridge into its path? People tend to be very hesitant to say they would do this, even though in both situations, one person is sacrificed to save five. But Costa and his colleagues found that presenting the dilemma in a language that volunteers had learned as a foreign tongue dramatically increased their stated willingness to push the sacrificial person off the footbridge, from fewer than 20% of respondents working in their native language to about 50% of those using the foreign one. Why does it matter whether we judge morality in our native language or a foreign one? According to one explanation, such judgments involve two separate and competing ways of thinking—one of these, a quick, natural “feeling,” and the other, careful deliberation about the greatest good for the greatest number. When we use a foreign language, we unconsciously sink into the more careful way simply because the effort of operating in our non-native language signals our cognitive (认知的) system to prepare for difficult activity. An alternative explanation is that differences arise between native and foreign tongues because our childhood languages are filled with greater emotions than are those learned in more academic settings. As a result, moral judgments made in a foreign language are less filled with the emotional reactions that surface when we use a language learned in childhood. There’s strong evidence that memory connects a language with the experiences and interactions through which that language was learned. For example, people who are bilingual (双语的) are more likely to recall an experience if reminded in the language in which that event occurred. Our childhood languages, learned in the middle of passionate emotion, become filled with deep feeling. By comparison, languages acquired late in life, especially if they are learned through limited interactions in the classroom or dully delivered over computer screens and headphones, enter our minds lacking the emotionality that is present for their native speakers. 38. What does “this question” in Paragraph 2 refer to? A. What contributes to one’s language improvements? B. Is it necessary to learn more than one foreign language? C. Does the language one uses influence one’s moral judgments? D. How do people deal with moral dilemmas in a foreign language? 39. When the “trolley problem” was presented in a foreign language, volunteers were more likely to ______. A. care less about the five people B. pull the switch to the side tracks C. remain hesitant about what to do D. sacrifice the stranger on the footbridge 40. The underlined word in Paragraph 5 is closest in meaning to ______. A. consideration B. guidance C. selection D. arrangement 41. What can we learn from the last two paragraphs? A. Bilingual people are less emotional than others. B. Native language learning involves greater emotions. C. Childhood memories limit foreign language learning. D. Academic settings promote foreign language learning. D We talk continuously about how to make children more “resilient (有恢复力的)”, but whatever we’re doing, it’s not working. Rates of anxiety disorders and depression are?rising (?https:?/??/?sites.psu.edu?/?ccmh?/?files?/?2018?/?02?/?2017_CCMH_Report-1r4m88x.pdf?)?rapidly among teenagers. What are we doing wrong? Nassim Taleb invented the word “antifragile” and used it?to describe a small but very important class of systems that gain from shocks, challenges, and disorder. The immune (免疫的) system is one of them: it?requires?exposure to certain kinds of bacteria and potential allergens (过敏原) in childhood in order to develop to its full ability. Children’s social and emotional abilities are as antifragile as their immune systems. If we overprotect kids and keep them “safe” from unpleasant social situations and negative emotions, we deprive (剥夺) them of the challenges and opportunities for skill-building they need to grow strong. Such children are likely to suffer more when exposed later to other unpleasant but ordinary life events, such as teasing and social rejection. It’s not the kids’ fault. In the UK, as in the US, parents became much more fearful in the 1980s and 1990s as cable TV and later the Internet exposed everyone, more and more, to those rare occurrences of crimes and accidents that now occur less and less.?Outdoor play (?https:?/??/?onlinelibrary.wiley.com?/?doi?/?full?/?10.1111?/?j.1741-3737.2001.00295.x?)?and?independent mobility (?http:?/??/?www.psi.org.uk?/?children_mobility?)?went down; screen time and adult-monitored activities went up. Yet free play in which kids work out their own rules of engagement, take small risks, and learn to master small dangers?turns out to be vital (?http:?/??/?www.journalofplay.org?/?issues?/?3?/?4?/?article?/?decline-play-and-rise-psychopathology-children-and-adolescents?)?for the development of adult social and even physical competence. Depriving them of free play prevents their social-emotional growth. Norwegian play researchers Ellen Sandseter and Leif Kennair warned: “We may observe an increased anxiety or mental disorders in society if children are forbidden from participating in age adequate risky play.” They wrote those words in 2011. Over the following few years, their prediction came true. Kids born after 1994 are suffering from much higher rates of anxiety disorders and depression than did the previous generation. Besides, there is also a rise in the rate at which teenage girls are admitted to hospital for deliberately harming themselves. What can we do to change these trends? How can we raise kids strong enough to handle the ordinary and extraordinary challenges of life? We can’t guarantee that giving primary school children more independence today will bring down the rate of teenage suicide tomorrow. The links between childhood overprotection and teenage mental illness are suggestive but not clear-cut. Yet there are good reasons to suspect that by depriving our naturally antifragile kids of the wide range of experiences they need to become strong, we are systematically preventing their growth. We should let go—and let them grow. 42. Why does the author mention the immune system in Paragraph 2? A. To stress its importance. B. To analyze the cause of anxiety. C. To question the latest discovery. D. To help understand a new word. 43. Parents overprotect children because ______. A. they are concerned about their children’s safety B. they want to keep children from being teased C. parent-monitored activities are a must D. children are not independent enough 44. According to the author, free play can ______. A. promote children’s resilience B. strengthen children’s friendship C. reduce children’s risky behavior D. develop children’s leadership skills 45. Which of the following does the author probably agree with? A. Stop trying to perfect your child. B. It takes great courage to raise children. C. Prepare the child for the road, not the road for the child. D. While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about. 第二节(共5小题;每小题2分,共10分) 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Today’s students are surrounded by information. The ability to figure out exactly why authors write—and not accept every opinion as fact—is a key skill. 46 The following strategies teach them how to figure out why authors really write. Start with why. “Why did the author write this piece?” is the key question asked to identify author’s purpose. To help students expand their understanding of “why,” post various types of nonfiction (an advertisement, opinion article, news article, etc.) around your classroom and have students quickly identify a purpose for each. 47 Talk about structure. Authors use different structures for different purposes. For example, one author may use time order to explain an event, while another author uses compare and contrast to put that event into context. 48 Often when authors write, they’re trying to get readers to feel a certain way. Perhaps the author of an article about whale conservation wants readers to feel sad about the difficult situation of whales. Or the author of a letter may want to make the recipient feel better about a situation. After students read a text, stop and ask: How do you feel? And how did the author get you to feel this way? Connect it to students’ own writing. It doesn’t have to be said that writing and reading go hand in hand. 49 When students are asked to write about a topic that they think everyone should know about, to explain a procedure or to share a personal memory, they’ll become more conscious of how authors approach writing. Observe how purpose changes within a text. Author’s purpose is often studied through the text as a whole, but authors have different reasons for writing within texts as well. 50 Then, they may launch into a list of facts that make the reader feel discouraged about the situation. And finally, they may conclude with an appeal. Take a short article and break it apart, identifying the different purposes so that students see how author’s purpose changes as they read. A. Get to the heart. B. Identify the topic. C. The readers may get more advanced in their work with informational text. D. For example, an author may include a funny anecdote (轶事) to draw the reader in. E. In particular, they'll need to figure out author’s purpose and draw their own conclusions. F. Expand students' awareness of why people write by having them write for different purposes. G. Or keep a running Author's Purpose board with a list of the various reasons that authors write. 第三部分:书面表达 (共两节,35分) 第一节(15分) 你的英国朋友Jim对你们学校的学生社会实践活动非常感兴趣。他来信希望你介绍这方面的有关情况。请你给他回信,内容包括: 1. 学校有哪些社会实践活动; 2. 你最喜欢哪一类活动; 3. 喜欢的原因。 注意: 1. 词数不少于50; 2. 开头和结尾已给出,不计入总词数。 提示词:社会实践活动 extracurricular activity Dear Jim, Yours, Li Hua (请务必将作文写在答题卡指定区域内) 第二节(20分) 假设你是红星中学高三年级学生李华. 请根据以下四幅图的先后顺序,写一篇英文周记,记录上周你制作以 “我眼中的改革开放40年”为主题的小报的全过程。 注意:词数不少于60。 提示词:改革开放四十年 40 years of China’s reform and opening-up 改革开放四十周年展览exhibition commemorating the 40th anniversary of China’s reform and opening-up (请务必将作文写在答题卡指定区域内) 西城区高三统一测试高三英语参考答案及评分标准 第一部分:知识运用(共两节,45分) 第一节 语法填空(共15小题;每小题1.5分,共15分) 1.to bake 2.on 3.ordered 4.why 5.was planted 6.producers 7.largest 8.frightening 9.makes 10.twice 第二节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分) 11.B 12.A 13.C 14.D 15.A 16.C 17.B 18.A 19.D 20.A 21.C 22.A 23.C 24.D 25.B 26.B 27.D 28.C 29.B 30.D 第二部分:阅读理解(共两节,40分) 第一节(共15小题;每小题2分,共30分) 31.B 32.C 33.D 34.B 35.B 36.D 37.C 38.C 39.D 40.A 41.B 42.D 43.A 44.A 45.C 第二节(共5小题;每小题2分,共10分) 46.E 47.G 48.A 49.F 50.D 第三部分:书面表达(共两节,35分) 第一节 (15分) 一、评分原则: 1.本题总分为15分,按4个档次给分。 2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡量, 确定或调整档次,最后给分。 3.评分时应考虑:内容是否完整,条理是否清楚,交际是否得体,语言是否准确。 4.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇 用法均可接受。 5.词数少于50,从总分中减去1分。 二、各档次的给分范围和要求: 第一档 (13分~15分) 完全完成了试题规定的任务。·内容完整,条理清楚;·交际得体,表达时充分考虑到了交际的需求;体现出较强的语言运 用能力。完全达到了预期的写作目的。 第二档 (9分~12分) 基本完成了试题规定的任务。·内容、条理和交际等方面基本符合要求;·所用语法和词汇满足了任务的要求;·语法和用词方面有一些错误,但不影响理解。基本达到了预期的写作目的。 第三档 (4分~8分) 未恰当完成试题规定的任务。·内容不完整;·所用词汇有限,语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理解。未能清楚地传达信息。 第四档 (1分~3分) 未完成试题规定的任务。·写了少量相关信息;·语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。 0分 未能传达任何信息;所写内容与要求无关。 三、One possible version: Dear Jim, I’m happy to hear that you’re interested in the extracurricular activities organized by our school. Now, I’d like to give you more details. A variety of activities have been organized, such as visiting Capital Museum, taking a field trip to Qufu, Shandong, home of Confucius, planting trees in Mangshan Park and learning to bake a cake in a pastry shop, just to name a few. The activities mentioned above are quite popular with students. My favorite kind of activity is field trips. I went to Qufu in Senior One and Hangzhou in Senior Two. Both trips deeply impressed me. The reasons why I like field trips are as follows. First, field trips offer me a good chance to broaden my horizons. As the Chinese saying goes: “It is better to travel ten thousand miles than to read ten thousand books.” Not only can I learn from locals and my own experiences, but also I can see with my own eyes our beautiful country and splendid culture. Second, field trips improve my research skills. Before we take field trips, we are always asked to prepare by searching online or in the library for useful information. Third, field trips help strengthen friendships. Since many of the field trips last several days, it is a good opportunity to bond with classmates better outside the classroom. I really hope that you can go on a field trip with us in the future. Yours Li Hua 第二节(20分) 一、评分原则: 1.本题总分为20分,按5个档次给分。 2.评分时,先根据文章的内容和语言质量初步确定其档次,然后以该档次的要求来衡 量,确定或调整档次,最后给分。 3.评分时应考虑:内容要点的完整性、上下文的连贯、词汇和句式的多样性及语言的准确性。 4.拼写、标点符号或书写影响内容表达时,应视其影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。 5. 词数少于60,从总分中减去1分。 二、内容要点: 1. 思考选题 2. 谈论过去 3. 参观展览 4. 制作小报 三、各档次的给分范围和要求: 第一档 (18分~20分) 完全完成了试题规定的任务。·覆盖了所有内容要点;·运用了多样的句式和丰富的词汇;·语法或用词方面有个别错误,但为尽可能表达丰富的内容所致;体现了较强的语言运用能力;·有效地使用了语句间的连接成分,所写内容连贯、结构紧凑。完全达到了预期的写作目的。 第二档 (15分~17分) 完全完成了试题规定的任务。·覆盖了所有内容要点;·运用的句式和词汇能满足任务要求;·语法和用词基本准确,少许错误主要为尽可能表达丰富的内容所致;·使用了简单的语句间连接成分,所写内容连贯。达到了预期的写作目的。 第三档 (12分~14分) 基本完成了试题规定的任务。·覆盖了内容要点;·运用的句式和词汇基本满足任务要求;·语法和用词方面有一些错误,但不影响理解。基本达到了预期的写作目的。 第四档 (6分~11分) 未恰当完成试题规定的任务。·漏掉或未描述清楚主要内容;·所用句式和词汇有限;·语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理解。未能清楚地传达信息。 第五档 (1分~5分) 未完成试题规定的任务。·明显遗漏内容要点;·句式单调、词汇贫乏;·语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。 0分 未能传达任何信息;所写内容与要求无关。 四、One possible version: Last week I participated in a school activity about making a poster entitled “40 years of China’s reform and opening-up in my eyes”. On Friday evening, I was wondering what topic to choose for my poster. Many ideas popped into my head like “transportation”, “environment”, but I finally decided on “great changes in my home”. Immediately I turned to my parents for help. Hearing that, they took out some photo albums and began their talk. Mom told me about what our home looked like twenty years ago while dad showed me some photos taken at that time. It was the first time I had seen an old-fashioned electric fan and tape recorder. Seeing my curious expression, my parents suggested a visit the next day to the exhibition commemorating the 40th anniversary of China’s reform and opening-up. At the exhibition, we were amazed by the brilliant achievements made in the past four decades. In the daily life area, what attracted me most was the evolution of electric appliances, especially TV sets, from the clumsy small ones to the modern high-tech ones. Dad pointed at one TV, saying his family had a similar one when he was a kid. Considering these TVs could be used on my poster, I took some photos. With all the material collected, I got down to my poster, on which I wrote about the great changes in my home and also included some pictures. My home is just one example. I am sure lots of Chinese families resemble mine, benefiting from China’s reform and opening-up. How proud I feel about the great changes! 西城区高三统一测试 第 10 页(共12页)

  • ID:4-5703960 四川省泸泸县一中2019届高三三诊模拟英语试题 (无听力音频无文字材料含解析)

    高中英语/高考专区/模拟试题

    阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 A With the holiday season upon us, it’s time to find somewhere to rest your tired mind. At the same time, ifs also time for giving — and we think JetBlue is giving travelers the best gift yet. Through December 16, the airline is running its December to Adventure promotion with twelve straight days of stellar flight deals to get you out of that boring way of life in winter. It would be the best offer ever provided and you just can’t afford to miss the opportunity. The specials are provided daily at 1 p.m. EST and are valid through 11:59 p.m. EST on the same day; just click on the snow globe to show the offer. Day 1 featured $20 one-way fares for select routes, while the second day gave way to flights priced from $30 one-way to the Caribbean, Bermuda, and Mexico. This included $ 50 tickets from Orlando to Nassau, $100 fares from JFK to Aruba, and San Juan to St. Thomas for $30. At this rate, we can only imagine how much fliers will save over the next ten days. Happy holidays, indeed. Read More: ? What It Means to Fly Standby, and How to Do It ? 7 Unexpected Ways to Earn Airline Miles ? How to Renew Your Passport Online Follow Shermans Travel on Twitter: wtwitter.com/ShermansTravel 21. What’s the last day of the special offer A. December 5. B. December 16. C. December 24. D. December 27. 22. How much is a ticket from JFK to Aruba on the second day A. $20. B. $30. C.$100. D. $150. ================================================ 压缩包内容: 四川省泸泸县一中2019届高三三诊模拟英语试题 (无听力音频无文字材料).doc

    • 2019-04-22
    • 下载0次
    • 56.59KB
    • sdljyz
  • ID:4-5703918 四川省泸县二中2019届高三三诊模拟英语试题 (无听力音频无文字材料)

    高中英语/高考专区/模拟试题

    The best bikes for the beginners When it comes to purchasing your first bike, the choice is endless, making it tough to know what to go for. Here are the the best buys on the market right now. 1. Boardman Cx Comp This is a cross country bike, and it’s so multifunctional that you can handle any terrain(地势) on it , making it a great choice for those wanting to try various cycling subjects. If you leave on the thick tires it comes with, it can ride on various paths and can even handle some less demanding mountain bike routes. Alternatively, put on thin, smooth tires and treat it asa road bike. It has a basket and comes with Shimano Sora gears (变速器), which are outstanding for its price. £650, Halfords 2. Planet X RT-58 v2 Planet X is based in Yorkshire, which means you’d probably have to buy this bike without seeing it. But it’s worth it,because this is an excellent machine at a lower price, Planet X is a highly rated manufacturer and this model comes with Shimano Sora gearing. £585, Planet X 3. Specialized Allez E5 Specialized is one of the biggest and most popular brands in cycling, and this is its hugely popular primary road bike. It comes with solid components from front to back and you’ll look great out on the road. £ 75, Evans Cycles 4. Boardman Road Team Carbon If you can push your budget further still, this bike is worth the extra investment. The frame is made entirely from carbon, which is lighter, faster and more comfortable than the composition metal models above and gives you an all round and more enjoyable ride. It also means that if you get really serious about cycling, you don’t have to upgrade as quickly as you would with a cheaper bike. £800, Halfords 21. What is special about Boardman CX Comp? A. Its Shimano Sora gears. B. Its reasonable price. C. Its various functions. D. Its firm tires. ================================================ 压缩包内容: 四川省泸县第二中学2019届高三三诊模拟英语试题 word版含答案.doc

    • 2019-04-22
    • 下载0次
    • 52.21KB
    • sdljyz
  • ID:4-5702930 河北省石家庄二中2019届高三模拟质检一英语试卷(含解析无听力题)

    高中英语/高考专区/模拟试题


    一、完形填空
    Draper, the owner of a secondhand bookstore, was sorting through a pile of old books when an envelope fell from one. Inside was an undated 1 and a faded photo of a woman holding a little girl on her lap. The letter said if Bethany was 2 it, it meant the author had died.
    Tears were welling up in Draper’s eyes. These were a 3 woman’s last words to her child. He had to 4 Bethany. “Whoever it is will 5 this,” he thought. “You wouldn’t 6 a letter like that.”
    He supposed if the 7 ended up in his shop then Bethany was likely from around Bishop Auckland. And he thought he 8 recognized the little girl’s face. Even if she’d since left the area, there might be someone in town who would recognize the 9 .
    He started with the local newspaper. The Northern Echo ran the story of the 10 letter.
    11 , Bethany Gash, now 21 and a(n) 12 herself, was on Facebook about 10 miles away when a close friend messaged her to check out the 13 . As she read her mother’s 14 , which she thought had been lost forever, she said she thought she must be 15 .
    Gash was only 4 when her mother 16 . Five years later, her family moved to a new home and the letter, put away in the pages of a book for safe keeping, was unintentionally 17 .
    She remembers unpacking and looking for the letter, and then 18 searching through everything in the hope that it was there. “That’s when I realized it was 19 gone by now and I’d never see it again,” she said.
    Draper 20 the letter in person. He also brought her a children’s book for her son. Gash was greatly moved to have the letter back, and also touched by the stranger’s kindness.
    1.A.message B.email C.postcard D.letter
    2.A.reading B.destroying C.forgetting D.copying
    3.A.determined B.kind C.selfish D.dying
    4.A.find B.introduce C.phone D.comfort
    5.A.enjoy B.avoid C.want D.like
    6.A.tear open B.cut up C.throw away D.pull out
    7.A.girl B.book C.reporter D.news
    8.A.hardly B.actually C.unfortunately D.accidentally
    ================================================
    压缩包内容:
    河北省石家庄二中2019届高三模拟质检一英语试卷 word版含解析.doc

    • 2019-04-22
    • 下载0次
    • 60.19KB
    • jsycswd
  • ID:4-5702878 安徽省黄山市2019届高三第二次质量检测英语试卷(含听力文字材料无音频)

    高中英语/高考专区/模拟试题


    黄山市2019届高三毕业班第二次质量检测
    英语试题

    第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
    (共15小题;每小题2分,满分30分)
    阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
    A
    With its snow-covered mountains and a variety of wildlife, Yellow Stone National Park is one of the scenic treasures of the United States. Located primarily in Wyoming, the park hosts millions of visitors every year. If you plan to travel within the park, keep in mind advice from the National Park Service.
    Seasonal Travel
    Travel varies vastly from season to season. Roads are generally open in the summer except for cases of rock or mud slides, wild fires, accidents or road construction. Early snows in the fall can cause some roads to close temporarily. In the winter almost all roads are closed to motor vehicles, but snowmobiles and other snow vehicles with tracks are allowed. Roads begin to open for the spring by the latter part of April but can close if snowfall continues.
    Driving Time
    Grand Loop is the main road through Yellowstone National Park; it passes by most of the major attractions. These include Old Faithful, Yellowstone Lake and the Grand Canyon of Yellowstone. The maximum speed limit on the Grand Loop is 45 miles per hour, but the speed limit drops during some of the winding and twisting sections of this narrow road. Allow yourself at least two days to fully travel the loop due to the size of the park and being sometimes stuck in heavy traffic.
    Safety Awareness
    Buffalo(水牛)often block the roads in the park as they move through the fields. If a group is traveling across the road you are on, you can either wait for them to pass or find an alternative route. If you get out of your vehicle, the National Park Service says to stay at least 25 yards from any buffalo (and 100 yards or more away from bears and wolves). Buffalo are particularly unpredictable and charge people at speeds up to 30 mph.
    You can take your bicycle on any public roads and routes designed for bikes, but bicycles are not allowed on the park roads which are narrow with few shoulders. Altitudes range from 5, 300 to 8, 860 feet. The National Park Service recommends cyclists wear helmets and noticeable clothing.
    ================================================
    压缩包内容:
    安徽省黄山市2019届高三第二次质量检测英语试卷.doc

    • 2019-04-22
    • 下载2次
    • 37.99KB
    • jsycswd
  • ID:4-5702813 北京市门头沟区2019届高三综合练习(一模)英语试卷(无听力题)

    高中英语/高考专区/模拟试题


    第一节 语法填空(共10小题;每小题1.5分,共15分)
    阅读下列短文,根据短文内容填空。在未给提示词的空白处仅填写一个适当的词,在给出提示词的空白处用括号内所给词的正确形式填空。
    A
    My classmates and I had a really unforgettable experience,which made us very happy. We paid a visit 1 Lucy’s house yesterday. We didn’t have difficulty finding her house because she 2 (give) us clear directions. When we arrived at her house, her mother was preparing food for us. Then we began to help with the cooking. About an hour later, the food was ready, and we sat at the table enjoying the delicious food including fish and 3 (vegetable). Finally we went to Ann’s room where we watched our favourite TV programme together. 4 (decorate) with flowers and balloons, the room was warm and comfortable.
    B
    The beautiful canola (油菜) flowers in spring attracted a large number of visitors to Hanzhong, a city in the south of western Shaanxi province. The city’s 9th annual canola flower festival 5 (start) on March 13 and ended on May 1, 2018. There were more than 600 square kilometers of canola fields in Hanzhong, 6 created unique scenery. About 50 observation spots 7 (design) for the tourists throughout the city.
    ================================================
    压缩包内容:
    北京市门头沟区2019届高三综合练习(一模)英语试卷.doc

    • 2019-04-22
    • 下载1次
    • 1031.23KB
    • jsycswd