欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:3.95.139.100)

21在线题库最新试题

学校教师招聘信息

  • ID:4-6753488 河南省平顶山许昌济源2020届高三第一次质量检测英语试题 扫描版(无听力音频及无文字材料)

    高中英语/高考专区/模拟试题


    
    平顶山许昌济源2020年高三第一次质量检测
    英语参考答案及评分标准
    听力理解(每小题 1.5 分,满分30分)
    1-5 AABCB 6-10 CABAB 11-15 ACBBC 16-20 BACCA
    二、阅读理解(每小题2分,满分40分)
    21-25 DCADA 26-30 BBCAB 31-35ABBCB 36-40GBDCF
    三、完形填空 (每小题1.5分,满分30分)
    41-45 BCAAB 46-50 DCBDC 51-55 ADBBC 56-60 ADBAC
    四、语法填空(每小题1.5分,满分15分)
    61. retired 62. making 63. in 64. was rejected 65. personal
    66. creativity 67. nearly 68. an 69. to learn 70. but
    五、短文改错(每小题1分,满分10分)
    mine改为my 2. for改为as
    and改为but 4. have改为had
    understood改为understand 6. volunteer改为volunteers
    been去掉 8. can’t be前加that
    9. the改为a/one ` 10. extreme改为extremely
    六、书面表达(满分25分)
    One possible version:
    Dear Tom,
    Congratulations on your admission into Peking University. Having learnt you are puzzled about the major you’ll choose, I’d like to share my view.
    There is no doubt that Chinese Language and Literature offers far wider job opportunities than History. And you must keep in mind that your university training is a preparation for your future career. Therefore, it would be better to choose Chinese Language and Literature as your major. By the way, I can’t wait to meet you and it’s my pleasure to be you tour guide.
    Looking forward to your early reply.
    Yours,
    Li Hua
    书面表达评分标准
    (一)评分原则:
    1、本题总分为25分,按5个档次给分。
    2、评分时,先根据文章的内容和语言初步确定其所属档次,然后以该档次的要求来衡量,确定或调整档次,最后给分。
    3、词数少于80和多于120的,从总分中减去2分。
    4、评分时应注意的主要内容为:内容要点、应用词汇和语法结构的数量和准确性及上下文的连贯性。
    5、拼写与标点符号是语言准确性的一个方面。评分时应视其对交际的影响程度予以考虑。英、美拼写及词汇用法均可接受。
    (二)评分标准:
    第五档(21-25分):完全完成了试题规定的任务,完全达到了预期的写作目的
    ——覆盖所有内容要点。
    ——应用了较多的语法结构和词汇。
    ——语法结构或词汇方面有些许错误,但为尽力使用较复杂结构或较高级词汇所致;具备较强的语言运用能力。
    ——有效地使用了语句间的连接成分,使全文结构紧凑。
    第四档(16-20分):完全完成了试题规定的任务,达到了预期的写作目的
    ——虽漏掉1、2个次重点,但覆盖所有主要内容。
    ——应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。
    ——语法结构或词汇方面应用基本准确,些许错误主要是因尝试较复杂语法结构或词汇所致。
    ——应用简单的语句间的连接成分,使全文结构紧凑。
    第三档(11-15分):基本完成了试题规定的任务,整体而言,基本达到了预期的写作目的
    ——虽漏掉一些内容,但覆盖所有主要内容。
    ——应用的语法结构和词汇能满足任务的要求。
    ——有一些语法结构或词汇方面的错误,但不影响理解。
    ——应用简单的语句间的连接成分,使全文内容连贯。
    第二档(6-10分):未恰当完成试题规定的任务,信息未能清楚地传达给读者
    ——漏掉或未描述清楚一些主要内容,写了一些无关内容。
    ——语法结构单调、词汇项目有限。
    ——有一些语法结构或词汇方面的错误,影响了对写作内容的理解。
    ——较少使用语句间的连接成分,内容缺少连贯性。
    第一档(1-5分):未完成试题规定的任务,信息未能传达给读者
    ——明显遗漏主要内容,写了一些无关内容,原因可能是未理解试题要求。
    ——语法结构单调、词汇项目有限。
    ——较多语法结构或词汇方面的错误,影响对写作内容的理解。
    ——缺乏语句间的连接成分,内容不连贯。
    不得分(0分):未能传达给读者仟何信息:内容太少,无法评判;写的内容均与所要求内容无关或所写内容无法看清。
    ================================================
    压缩包内容:
    河南省平顶山许昌济源2020届高三第一次质量检测英语试题 扫描版(无听力音频及无文字材料).doc

  • ID:4-6750591 河南省南阳市(2019秋期)2020届高三上学期期终质量评估英语试卷(无听力音频及材料)

    高中英语/高考专区/模拟试题

    年秋期高中三年级期终质量评估 英语试卷 说明 本试卷分第1卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两鄯分 满分150分,考试时 分钟 将所有答案均按题号填涂或填写在答题卡或答题纸相应的答题 则不得分 第I卷(选择题 第一部分听力(共两节,满分30分) 第一节(共5小题;每小题15分,满分75分) 话后有一个小题,从题中所给的 选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置.听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来 题和阅读 下一小题,每段对话仅读一遍 B.E9.18 答案是C to do C Get an addr A Repair her B Give her a ride C. Pick up her aunt. A. A new pro B A department head. C. A company director. 4. What does the man think of the book? A Quite difficult. Very interesting. C, Too simple the speakers talking about C Ne 第二节(共15小题;每小题15分,满分225分) 听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题,从中所给的A、B、C三个选项 选出最佳选项,并标在试卷的相应位置听每段对话成独白前你将有时间阅读各个小题,每 每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍 听第6段材料,回答第6、7题 6. Why is Harry unwilling to join the won A. He has a pair B. He wants to watch TV C. He is too lazy 7. What will the woman probably do next? A Stay at home B. Take Harry to hospital C Do some exercise 听第7段材料,回答第8、9题 When will the man be home from work At6:15 英语第1页(共10页) A. The Green House Cinema B. The new state Cinema C The UME Cinema 听第8段材料,回答第10至12题 How will the speakers go to New York? B. By taxi C. By bus Il. Why are the speakers making the trip C. For holiday 12. What is the probable relationship between tl A Driver and passenger B. Husband and wife C Fellow workers. 听第9段材料,回答第13至16题 13. Where does this conversation probably take place? B In an office C In a classroom. 14. what does John do now' A. He's a trainer. B. He's a tour guide. C. He's a college student. 15. How much can a new person eam for the first year? B.$12,000 C.S5000 16. How many people will the woman hire? B. Three C. Two 听第10段材料,回答第17至20题 7. How long has the speaker lived in a big city? B. Ten years C. Eighteen years. 18. What is the speaker's opinion lic transpon It's 19. What is good about living in a small town? L B. It's healthier C It's more convenient 20. What kind of life does the speaker seem to like most A Busy. B Colorful 第二部分阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡 上将该项涂黑 A KQED is a Public Broadcasting Service station in Califomia, US. The station is owned Public Broadcasting. Some of ● The Cooler As one of the most popular programs among young listeners, the Cooler is a podcast( 9 *)abc pop culture stories and music, presented in a smart, fun and personal way. Come and join us on our Time: MON-THU. 8 pm-9 高三英语第2页(共10页)

  • ID:4-6741877 河南省郑州市2020届高三上学期第一次质量预测英语试题 Word版(含听力音频无文字材料)

    高中英语/高考专区/模拟试题


    郑州市2020届高中毕业年级第一次质量预测
    英语试题卷
    本试卷分四部分,考试时间120分针,满分150分(听力成绩算作参考分)。考生应首先阅读答题卡上的文字信息,然后在答题卡上作答,在试题卷上作答无效。
    第一部分 听力(共两节,满分30分)
    做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
    第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
    听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
    1. What did the man do last night
    A. He went to visit Lily. B. He attended a concert. C. He worked on his project.
    2. What are the speakers going to do
    A. Go out for dinner. B. Hold a dinner party. C. Send out invitations.
    3. Where does the conversation probably take place
    A. In a parking lot. B. In the street. C. In a restaurant.
    4. Why is the woman angry
    A. Her son failed the exam.
    B. Her son cheated in the exam.
    C. Her husband misunderstood her.
    5. What is the probable relationship between the speakers
    A. Teacher and student. B. Boss and secretary. C. Coach and player.
    第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
    听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
    听第6段材料,回答第6、7题。
    6. What are the speakers doing now
    A. Preparing for a visit. B. Checking a camera. C. Taking photos.
    7. What will they do this Saturday
    A. Visit Rosa’s parents. B. Look after their baby. C. Go shopping for a present.
    听第7段材料,回答第8、9题。
    8. Why doesn’t the man feel tired
    A. He started climbing later.
    B. He is a professional climber.
    C. He often does much exercise.
    9. When does the conversation probably take place
    A. In the late afternoon. B. In the late morning. C. In the early morning.
    听第8段材料,回答第10至12题。
    10. What is Jane interested in about the volunteering work
    A. Helping the audience. B. Guiding athletes around. C. Meeting her favorite sports stars.
    11. What will the games volunteers get for free
    A. Meals. B. Uniforms. C. Hotel rooms.
    12. Why can’t Jane apply for the position now
    A. She is under 18 years old.
    B. She wants to get paid for the work.
    C. She doesn’t know much about the Games.
    听第9段材料,回答第13至16题。
    13. What does the woman probably do
    A. She is a teacher. B. She is a manager. C. She is a hostess.
    14. What advice does the man give first on writing a CV
    A. To make it brief. B. To make it full. C. To make it creative.
    15. What does the man say about the first CV
    A. It contains 6 pages. B. It is difficult to read. C. It has too much space.
    16. Who wrote the third CV
    A. The man. B. The woman. C. The man’s colleague.
    听第10段材料,回答第17至20题。
    17. What is Greta Thunberg’s nationality
    A. American. B. Malaysian. C. Swedish.
    18. Where did Greta Thunberg first learn about global warming from
    A. Newspapers. B. Films. C. Movements.
    19. What does Greta Thunberg’s mother do
    A. A singer. B. A pilot. C. A businesswoman.
    20. What did Greta Thunberg do in 2018
    A. She arranged a 20-day debate.
    B. She organized a national movement.
    C. She met several world-famous leaders.
    第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
    第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
    阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
    A
    Looking for work
    Tutors Wanted: Math / Science / Humanities + Test Preparation
    Job Posted: 2 days ago
    Wage: $27-30 per hour
    Job Type: Part-time
    Schedule: Afternoons, evenings, weekdays, weekends
    Job description:
    We’re looking for tutors to join us before the next school year starts.
    Our suitable candidate will be able to assist middle and high school students with test preparation and academic work in Math, Science and / or Humanities.
    We’ll pay for your training before this fall and can also offer flexible summer tutoring chances, including teaching group classes.
    Once our fall semester starts on August 21, we’ll have even higher demand for tutoring sessions on Sundays from 1 p.m. to 8 p.m. as well as from 3 p.m. to 9 p. m. Monday-Thursday.
    What we offer:
    ※ Flexible scheduling. Tutors work from 15 to 30 hours per week depending on availability and student demand.
    ※ Free Sunday dinners during the academic year.
    ※ Fun staff gatherings.
    ※ Health insurance reimbursement(补偿)for staff working over 30 hours per week.
    ※ We are 5 minutes’ walking distance from the Menlo Park Caltrain Station.
    Applicants must:
    ※ Have a good command of the subjects they tutor.
    ※ Be willing to tutor students through the full academic year.
    Application instructions:
    ※ Email us your resume(简历).
    ※ Tell us why you want to join Academic Trainers and describe your experience of tutoring students if you have any.
    ※ Let us know your scheduling preferences and potential start date.
    ================================================
    压缩包内容:
    河南省郑州市2020届高三上学期第一次质量预测英语听力音频.wav
    河南省郑州市2020届高三上学期第一次质量预测英语试题 Word版.doc

  • ID:4-6723143 河南省洛阳市2019-2020学年高三第一次统一考试试卷(1月)英语试题试题(图片版有听力文字材料无音频材料)

    高中英语/高考专区/模拟试题

    C. Anime videos D. Entertainment news 24. What does the text mainly talk about? A. Tips on online chatting B. Sites for socializing C. Free chat rooms for everyone D. How to fight cyber bullying B Probably one of the most popular topics in science-fiction of all times has been the idea of time traveling. We know and love such films as H. G. Wells The Time Machine, H. F ovecraft's The Shadow Out of Time, as well as a great number of films and TV shows: Back to the Future, The Butterfly Efect. These, as well as many others, are dedicated mostly to one question: how can an individual affect or even change their entire life in the present by making even slight corrections in their own past? When I was a child, I often dreamed about a special pocket device that would allow me to save"certain moments of my life. In that case, if I failed to do something, I could always load"my life. I imagined all the things I could do if I had such power: jumping from very tall buildings without a parachute and"loading at the last second) and taking up other risky Sometimes, I would like to jump into a time machine, go back to a couple of years ago and make many corrections. I would warn myself about the consequences of my most reckless 不顾后果的) decisions. I would talk to that long-haired teen holding his first cigarette and Dont do that ears til you finally manage to quit it."There are so many warnings I would give to myself that sometimes I think: was it really I who did this and Having a time machine is an amazingly attractive idea. It seems that having one would ake life so much easier! Perhaps, it is true. But what I think more often now is that livin without it teaches us responsibility. I try to live each day at the maximum in ormer to regret nothing. This is actually what our parents al ways try to do when we are children. But you kn what? I am glad that no time machine has been invented 5. What's the writers main purpose of writing Paragraph 1? A. To introduce some famous movies B. To raise a question about time travel C. To show those movies are very popular D. To show the scenes in movies might become true 26. What does the writer try to convey in this article? A. Unpractical dreams can never be realized B. What happened in the past cant be changed C. The idea of the time machine is really a ereative invention. D. Being responsible for the present is better than regretting 27. What's the writer's attitude toward the invention of the time machine A. Objective B Supportive C Negative D Indifferent 高三英语第4页(共10页)(2020.1)

  • ID:4-6706541 河南省信阳市市第一中学2020届高三上学期期终考前模拟--英语(有答案)

    高中英语/高考专区/模拟试题

    信阳一中2019年秋期高三考前模拟 英 语 试 题 第二部分??阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。 A Dreaming of summer picnics filled with family and fun? We’ve come up with 4 of the top picnic areas across the US. Cumberland Islands, Georgia Just a few hours south of Savannah, this national seashore is a picnic paradise. It’s an unspoiled place in the Deep South with over 50 miles of hiking trails. Covered in Spanish moss, the trails are lined with trees and since it’s still a rural area, the stars line up for a spectacular show at night and create the perfect evening starlit picnic opportunity. Grant Park, Chicago If you are looking for delicious food in Chicago, go for a taste of a 20-day, lake-front, foodie festival that happens in October each year. Grab a spot near the fountain to enjoy your picnic, appreciate the city scenery and lake views and relax with family and friends. If you are there on July 4th, be sure to plan the day to include the fireworks display at the Navy Pier. Cranberry Islands, Maine Here, you’ll enjoy natural picnics with island views. The islands are a delightful group of islands about 20 minutes offshore from Acadia National Park. You can visit the islands by private boat or ferry service. Bring a picnic basket along for the ride as it’s a romantic picnic area to take your special someone or go for a family outing to visit the islands. Big Sur, California The Point Lobos State Reserve is a small gem. Besides the coastal wildlife there are rare plant communities, and unique geological formations. It’s good to have a picnic there. We recommend bringing a telescope, because much of the wildlife can be seen only at a distance. 21. What are Cumberland Islands like? A. They are just next to Savannah. B. They haven’t lost their naturalness. C. They are almost covered in Spanish moss. D. They have a spectacular show every night. 22. Where can you enjoy observing wildlife with a telescope? A. At the Navy Pier. B. In the Deep South. C. At Acadia National Park. D. At the Point Lobos State Reserve. 23. Why does the author write this passage? A. To introduce some picnic areas. B. To share personal stories about picnics. C. To tell readers some good ways to relax. D. To offer readers tips for winter holiday. B Imagine someone who has spent the majority of their life sitting with a sign on the side of the road and that very person giving someone their last 20 dollars. That’s exactly what Marine Corps veteran (退伍军人) Johnny Bobbitt, 34, did in October in Philadelphia. Bobbitt served in the U.S. Marine Corps and worked as a paramedic (医务辅助人员) in Vance County, N. C. before he became homeless. Nobody knew how he got to where he was because he was discreet about that. One night in October, Bobbitt was sitting roadside with a sign in Philadelphia as usual, when Kate McClure of Florence Township, N. J. was driving home down Interstate 95 and ran out of gas. Scared and nervous, she got out of the car to head to the nearest gas station. As McClure was heading to the nearest gas station, she ran into Bobbitt and he told her to get back in the vehicle and lock the door. Minutes later, he appeared with a red gas can. He’d used his last $20 to buy her gas. After that unexpected meeting, McClure and her boyfriend, Mark D’Amico, who both live in New Jersey, visited Bobbitt several times to deliver gift cards, cash, snacks and toiletries(洗漱用品). They then decided to create a fund raising page so he wouldn’t have to spend the holidays sleeping on the street. McClure started the GoFundMe page on November 10. With the page, the couple hoped to raise $10,000, enough money for his rent, a reliable vehicle and up to six months’ expenses. Bobbitt’s story ran in a local paper. By November 15, more than 10,000 local people had made donations through the GoFundMe page and more than $300,000 had been raised. On Thanksgiving, Bobbitt was resting in a hotel, his feet up on the bed, drawing up a grand plan for his new life, thanks to several thousand dollars raised to repay him for a good deed. 24. What does the underlined word “discreet” in paragraph 2 most probably mean? A. Doubtful. B. Cautious. C. Guilty. D. Optimistic. 25. When did McClure meet Bobbitt? A. When Bobbitt couldn’t find a gas station. B. When Bobbitt got to the way home. C. When Bobbitt couldn’t unlock her car. D. When Bobbitt was in search of gas. 26. What can be known from the text? A. Bobbitt’s story obtained wide attention. B. Bobbitt became world-famous overnight. C. The GoFundMe page collected over $400,000 for Bobbitt. D. The GoFundMe page was started to help people like Bobbitt. 27. What is the best title for the text? A. A Homeless Veteran Paid Kindness Forward B. A Homeless Veteran Had a Generous Heart C. A Homeless Veteran’s Kindness Paid Off D. A Small Kindness Made a Big Difference C Why do people lie? Many psychologists agree that lying can start from childhood. There are various reasons why children make false statements. They usually tell untruthful stories to cover up the mistakes that they have done in the past. Lying is also a way to avoid receiving punishments from parents. If parents fail to reprimand their children for making up false stories, then there is a possibility that they will continue to lie during their teenage years. Teenagers lie because they want to be accepted by their friends. This is the main reason why they create stories that are not true just to become presentable and acceptable to other people. In some instances, teenagers tell untruthful statements to avoid criticisms from their families and friends. As teenagers grow, lying becomes one of their habits. Their knowledge on making up untruthful stories becomes more developed. People lie in workplaces if they fail to meet the deadlines and if they fail to accomplish and do their tasks efficiently. Some of the common lies made in workplaces are getting sick and having emergencies at home. The danger involved in frequent lying is when it becomes a character. Frequent lying causes the development of the condition known to doctors as pathological(病态的) lying. Pathological lying is a mental health condition, which is associated with individuals who have the urge to tell untruthful statements. Patients suffering from it make up stories about everything and anything. These individuals lie to meet the standards of other people who they want to please. These patients deceive other people because it gives them an unexplained pleasure. One of the best ways of treating pathological liars is to help them tell true statements and stories at all times. This may be hard for them, but as they are accustomed to it, they will start to realize that they will be more accepted by their families and other people if they stop themselves from making up false stories. 28. What does the underlined word “reprimand” in paragraph l mean? A. Scold B. Fine C. Praise D. Disappoint 29. What’s the major reason for teenagers’ lying behavior? A. Protecting themselves. B. Pleasing themselves. C. Avoiding embarrassment. D. Becoming popular. 30. Why is pathological lying a disease? A. Because the patientslose interest in everything. B. Because the patients are critical about themselves. C. Because the patients can't help lying all the time. D. Because the patients have the urge to please others. 31. In which way does the writer address pathological lying? A. By analyzing some typical cases. B. By analyzing its causes and development. C. By analyzing its unexplained pleasure. D. By analyzing the difficulty of its treatment. D Have you ever spent an afternoon in the backyard, maybe grilling or enjoying a basketball game, when suddenly you notice that everything goes quiet? There is an old phrase “calm before the storm”, often used in a situation---a quiet period just before a great activity or excitement. According to our own experience, we know there is actually calm before the storm. But what causes this calm? And is it always calm before the storm? A period of calm happens in a particular kind of storm, the simplest kind of storm---a single-cell thunderstorm. In this type of thunderstorm, there is usually only one main stream of current, which is warm, damp air and drawn from places near the ground. Storms need warm and damp air as fuel, so they typically draw that air in from surrounding environment. Storms can draw in the air that fit their need from all directions—even from the direction in which the storm is traveling. As the warm, damp air is pulled into a storm system, it leaves a low-pressure vacuum(真空) coming after. The rising air meets the cold dry air that has already existed in the storm clouds, thus the temperature of the warm, damp air drops, and the water vapor in it changes into tiny drops that are a precondition of rain. These drops accumulate and build on larger particles like dust, until they grow large enough to form raindrops. This warm, damp air keeps moving upwards, but it becomes cooler and drier during its trip through cloud. When it reaches the top of the cloud, the air is squeezed out at the top. This air is sent rolling out over the big thunderclouds. From there, the air goes down. Warm and dry air is relatively stable, and once it covers a region, that air, in turn, causes the calm before a storm. Most thunderstorms, though, don't start with calm. That's because most are actually groups of storms with complex wind patterns. There's so much air moving up and down storm groups that the calm before the storm never happens. Instead, before the storm, it might be really windy! 32. Which best fits the description of a particular kind of storm? A. A thunderstorm with a single shape. B. A thunderstorm without strong winds. C. A storm with air drawn from every direction. D. A storm fueled by moving air from the ground. 33. What does the underlined word “it” in paragraph 3 refer to? A. Warm and wet air. B. Warm and dry air. C. Cold and wet air. D. Cold and dry air. 34. Which does the writer most likely agree to? A. Presence of the calm relies on stable air. B. All thunderstorms don’t start with the calm. C. The drier the air is, the bigger the storm will be. D. Storm happens without air moving up and down. 35. What is the passage mainly about? A. A brief introduction of a peaceful storm. B. A personal experience of a heavy storm. C. An explanation of the calm before a storm. D. An analysis of causes and effects of a storm. 第二节(共5小題;每小題2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。 The process of forgiveness can be a liberating experience. Interestingly, forgiveness can only occur because we have been given the gift of the ability to make choices. 36 The choice of offering forgiveness develops along three steps. At step one you are filled with self-justified anger. At some point in your life you have been hurt and you are mad at the person who you feel has wronged you. You blame the person committing the wrong for how you are feeling. 37 You have forgotten that you have a choice as to how you will react. The second step towards forgiveness emerges when after feeling angry with someone for a while you realize that the anger does not feel good to you. 38 So you take steps to forgive. You may begin to see the problem from the other person’s point of view or you may simply decide to let the problem go. 39 The third stage of forgiveness comes after you have seen the beneficial results of forgiveness and you choose to let go of your anger fairly quickly. In this stage the choice is to feel the hurt for a short period of time, and then work to either repair the relationship or let go of seeing the situation as a problem. 40 At this stage you are aware that the length of time you experience the situation as a sorrow is primarily up to you. A. If we want to forgive someone, no one can stop us. B. We have the choice to forgive or not to forgive and no one can force us to do either. C. In either case you decide to forgive because you have had some practice with it and see the benefit in your life. D. It is their action and not your choice of response that you feel causes your anger. E. In either case you are no longer angry and you have forgiven the person. F. This could emerge in a situation where you are cut off by another car on the road. G. It may be hurting your emotional balance or your physical health. 第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分) 第一节(共20小题;每小题1分,满分20分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 A few months ago, I left my job as a program director. Ever since I was a little girl, I have been 41 about the different ways life is experienced on our planet. I wanted to turn that curiosity into a 42 job. A journalist was eager to give me a 43 , but there was nothing concrete at that moment and I still needed more income. One night, I sat at my computer 44 at job postings. My heart 45 with everyone I read. I was 46 with work that involved sitting in front of a computer. Frustrated, I 47 up and decided to clean the fridge. As I 48 the fridge, I thought, “That’s it! People do this to make a 49 . Why can’t I?” Back at my desk, I opened Craigslist, found a listing for cleaners and 50 . An hour later, I got a job from Pixel, who owned a 51 company. On the first day of the work, I was 52 exhausted with the cleaning, but more 53 than I had been in years. A month later, I 54 Pixel’s company. Working so hard and 55 a large part of what I earned to someone else just didn’t 56 . Within a week of posting my 57 at stores around the city, I had seven clients. That same week I got a call from the 58 saying she had work for me to produce community videos. Now I was moving more than ever! It was one of the best years of my life. I was reminded that 59 and pride came not from the work you did, 50 from the energy you brought to doing it. 41. A. optimistic B. particular C. anxious D. curious 42. A. temporary B. paying C. challenging D. voluntary 43. A. ride B. gift C. chance D. call 44. A. looking B. laughing C. pointing D. glancing 45. A. sank B. hurt C. beat D. broke 46. A. busy B. occupied C. content D. bored 47. A. cheered B. showed C. got D. sped 48. A. wiped B. checked C. repaired D. bought 49. A. complaint B. deal C. choice D. living 50. A. consulted B. answered C. surveyed D. advertised 51. A. computer B. cleaning C. clothes D. food 52. A. gradually B. generally C. physically D. mentally 53. A. careful B. alive C. intelligent D. beautiful 54. A. visited B. entered C. contacted D. left 55. A. giving B. offering C. donating D. contributing 56. A. make sure B. make sense C. make up D. make out 57. A. advertisement B. picture C. telephone D. name 58. A. colleague B. reporter C. relative D. cleaner 59. A. praise B. respect C. happiness D. honor 60. A. or B. so C. and D. but 第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 There were two men 61 (live) next to each other, both with large gardens. One of them was a retired teacher and the other was a baker. The teacher 62 (occasion) cared for the plants in his garden, but the baker was very careful 63 his plants. Therefore, the teacher’s plants were small, while the baker’s plants were much bigger and greener. One night, 64 heavy storm hit the village. The next morning, both of the 65 (neighbor) came out to check on their gardens. The baker saw that his plants 66 (destroy). However, the teacher’s plants were not damaged at all and stood firm. 67 (surprise), the baker asked the teacher, “We both grew the same plants and I cared for my plants better 68 you did. How are your plants still OK?” The teacher smiled and said, “You gave your plants too much attention, so you made 69 too easy for them to grow. I gave my plants just a little bit of water, so their roots had to grow deeper 70 (find) more by themselves. That’s why my plants survived.” 第三节?完成句子(共10小题;每小题1分,满分10分) 71. I (convince) that he is the perfect one to make your program a success. 72. You can't imagine what problems I have (adapt) to the new environment. 73. I would appreciate it if my application could get your (approve). 74. (discourage), he could do nothing but wait for rescue. 75. It suddenly (occur) to him that he had an important conference to attend the next morning. 76. It's high time that we (preserve) our Chinese traditional cultural heritage. 77. Bear in mind that your submission should be a (reflect) of the campus life. 78. These children are (desperate) in need of help to address their problems but feel they have no one to turn to. 79. A visit to the museum is an (forget) experience, one you will cherish for a lifetime. 80. It was my father who (forbid) the subject of money to be discussed over a meal. 第四部分:写作(共两节,满分35分) 第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词。 ?????2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 Last week, I, along with the rest of my grade, went on a 18-hour survival training trip. When we arrived in, we put up our tents before making lunch. Then we participated in team-building activity such as dragon boat racing or rock climbing. They were all extremely fun yet tiring. The most excited event was the boat racing, as I have never been in a dragon boat before. The thrilling feeling of riding over the waves will stay my mind forever. By the end of the day, they were all sweaty and exhausted. We packed up the next morning, take back with us our new created memories. 第二节: 书面表达(满分25分) 假定你是李华,正在英国牛津参加短期语言培训,计划星期天去伦敦旅游。互联网上一则广告引起了你的注意,但一些具体信息不明确(箭头所指内容)。请给该旅行社发一封电子邮件,询问有关情况。 注意:1.词数100左右,信的格式已为你写好。 2.可根据内容要点适当增加细节,以使行文连贯。 3.参考词汇:牛津——Oxford 费用——fee 答案及解析 21-23: BDA【语篇解读】说明文。介绍了美国的4个顶级野餐区的相关信息。 21. B。细节理解题。由Cumberland Islands, Georgia中的“It’s an unspoiled place ...” 可知,这是一个未遭破坏的地方。所以Cumberland Islands并没有丧失它的自然风光。 22.D。细节理解题。由Big Sur, California中“The Point Lobos State Reserve is a small gem。We recommend bringing a telescope, because much of the wildlife can be seen only at a distance.”可知,Point Lobos是评价很高的国家保护区。我们建议带上望远镜,因为大部分野生动物只能在远处看到。所以在Point Lobos国家保护区可以享受用望远镜观察野生动物的乐趣。 23.A。推理判断题。由“Dreaming of summer picnics filled with family and fun? We’ve come up with 4 of the top picnic areas across the US.”可知,梦想着充满家庭和乐趣的夏季野餐?我们想到了美国四大顶级野餐区,以及下文对于野餐区的详细说明。所以判断出作者写这篇短文的目的就是要介绍一些野餐区。 24-27 BDAC 【语篇解读】记叙文。—个无家可归的退伍军人将身上仅有的二十美元买了汽油送给在回家途中汽车没油的年轻女子,事后这名女子和她的男朋友专门建了一个网页为他募捐,使他不用再睡在大街上。他们原本期望帮助他募集一万美元,意想不到的是,五天内募集到的捐款就超过了三十万美元。 24.B。词义猜测题。画线词所在句子的句意为“没有人知道他是怎样走到这一步(即无家可归)的,因为他对此_____”。由此可以猜测,他对自己成为无家可归者这件事非常小心谨慎,不想让别人知道。 25.D。细节理解题。根据第三段中Kate McClure of Florence Township, N. J. was driving home down Interstate 95 and ran out of gas... As McClure was heading to the nearest gas station, she ran into Bobbitt.可知,McClure是在去加油站寻找油时遇见Bobbitt的。 26.A。推理判断题。根据文章第五段Bobbitt’s story ran in a local paper.可知,McClure是在十一月十号建立募捐网页的,他们原本期望帮助Bobbitt募集一万美元,他的故事还上了当地的报纸,截至十一月十五号,一万多名当地人通过该网页进行了捐款,募集到的捐款超过了三十万美元。可知,Bobbitt的故事引起了广泛的关注。 27.C。主旨大意题。本文主要讲述一个无家可归的退伍军人将身上仅有的二十美元买了汽油送给在回家途中汽车没油的年轻女子,事后这名女子和她的男朋友专门建了一个网页为他募捐并且募捐到了三十多万美元,即这个无家可归的退伍军人的善心得到了回报。 28-31 ADCB 【语篇解读】说明文。 28.A。猜测词义题。根据文章第一段倒数第二句 Lying is also a way to avoid receiving punishments from parents可知,孩子们撒谎也是一种避免受到父母处罚的方式。如果父母没有责备(scold)他们的孩子编造虚假的故事,那么孩子们很有可能在青少年时期继续撒谎。fine “罚款;澄清”,praise意为“表扬”,disappoint意为“使失望”,均不符合文意。 29.D。细节理解题。根据文章第二段第一、二句 Teenagers lie because they want to be accepted by their friends. This is the main reason Why they create stories that are not true just to become presentable and acceptable to other people.可知,青少年说谎是因为他们想被他们的朋友接受。这就是为什么他们编谎话的主要原因,(他们)只是为了变得体面和被其他人接受。所以说青年撒谎是为了在同伴中变得受欢迎。故D项正确。A项,“保护他们自己"。虽然文章第一段中提到在童年时期,孩子撒谎通常想掩盖过去的错误,避免受到父母惩罚,含有保护自己的意思,但是这是孩子撒谎的原因,不是青少年撒谎的原因。故A项错误。B项,“让自己得到快乐"。根据文章第四段第四句These patients deceive other people because it gives them an unexplained pleasure可知,为了让自己得到快乐,患有病理性说谎的病人会撒谎,但这并非青少年撒谎的原因。C项“避免尴尬”。文中未提及。 30.C。细节理解题。根据文章第四段第一句 Pathological lying is a mental health condition which is associated with individuals who have the urge to tell untruthful statements.可知,病态说谎是一种心理健康状况,它与那些急于说出不真实言论的人有关。所以病态说谎患者总是忍不住说谎。故C正确。A项,“对一切失去兴趣”文中并未提及。B项,“对他们自己很挑剔”文中并未提及。D项,“有取悦他人的冲动”。文中只是说这些人撒谎是为了满足他们想取悦的其他人的标准,他们欺骗他人也会给自己带来无法解释的快乐。但是并没有说这些患者有取悦他人的冲动。故D错误。 31.B。推理判断题。根据文章第四段第三、四句 These individuals lie to meet the standards of other people who they want to please. These patients deceive other people because it gives them an unexplained pleasure.可知,作者是通过分析病态说谎的原因及其发展从而展开探讨的。故B项正确。A项意为“一些典型的案例”,C项意为“其无法解释的快乐”,D项意为“其治疗的困难性”均不符合文意。 32-35:DABC 【语篇解读】说明文,解释了暴风雨来临前的平静的原因,并指出并非所有的暴风雨都始于平静。 32.D。细节理解题。根据第二段中的“In this type of thunderstorm, there is usually only one main stream of current, which is warm, damp air and drawn from places near the ground.”可知,在这种类型的雷暴中,通常只有一股主要气流,那就是来自地面附近温暖潮湿的空气,由此可知,特殊的雷暴是指由地面移动的空气推动的风暴。 33.A。词义猜测题。根据画线词前的“The rising air meets the cold dry air that has already existed in the storm clouds, thus the temperature of the warm, damp air drops”可知,上升的空气与干冷空气相遇,因此温暖潮湿的空气的温度下降,其中的水蒸气变成微小的水滴,这是下雨的先决条件,由此可知画线词指的是前面提到的温暖潮湿的空气。 34.B。推理判断题。根据最后一段中的“Most thunderstorms, though, don't start with calm.”可知,然而,大多数雷暴并非始于平静,由此可知,并非所有的暴风雨都始于平静。 35.C。主旨大意题。根据第一段中的“But what causes this calm? And is it always calm before the storm?”可知,本文主要解释了暴风雨来临前的平静的原因。 36-40:BDGEC 36. B线索词: choice 原谅与否,我们自己可以选择。这个选择有以下3个阶段。 37. D这个阶段还没有原谅,你感觉使你生气的是别人,而不是你的情绪。 38. G你感觉这种怒气对你不好,本空具体解释有哪些不好,可能是情绪的,或者身体的。所以下面你要采取措施。 39. E第二阶段你看到了生气的坏处,于是不生气了 40. C第三阶段,体会到原谅的好处,你开始主动选择原谅或不在意这件事。这不仅与你有益,且你已经达到支配自己情绪的境界 41-45 DBCAA 46-50 DCADB 51-55 BCBDA 56-60 BABCD 【语篇解读】作者对人们体验着不同的生活方式充满好奇,他想把好奇心变成一份有报酬的工作。经过亲身经历,有人提醒他,“幸福和自豪不是来自于你所做的工作,而是你做它带来的能量。” 41. D。考查形容词。A. optimistic乐观的; B. particular特别的; C. anxious 焦虑的; D. curious好奇的。我自从是个女孩的时候,我对我们星球上经历的不同生活方式感到好奇。故选D。 42.B。考查形容词。A. temporary 临时的; B. paying支付的; C. challenging具有挑战性的; D. voluntary自愿的。我想把这种好奇心变成一份有报酬的工作。故选B。 43.C。考查名词。A. ride 骑,乘坐;B. gift礼物; C. chance机会;D. call电话。一个记者热心地给了我一个机会,但是那时没有什么具体的事情,我仍然需要更多的收入。故选C。 44 A。考查动词。A. looking 看; B. laughing大笑;C. pointing 指向;D. glancing扫视。我坐在电脑前查看招聘信息。look at---,看---,故选A。 45 A。考查动词。A. sank沉陷; B. hurt 使受伤;C. beat打败;D. broke折断,弄坏。我的心随着我读的每一个字而低落。故选A。 46 D。考查形容词。A. busy 忙碌的;B. occupied 已占用的; C. content满意的;D. bored感到厌烦的。我厌倦了坐在电脑前的工作。be bored with对---感到厌烦,故选D。 47 C。考查动词。A. cheered 欢呼;B. showed 表现,展示; C. got得到; D. sped加速。我很沮丧,站起来决定清洗冰箱。get up站起来,故选C。 48 A。考查动词。A. wiped抹去,擦掉; B. checked 检查;C. repaired 修理; D. bought买。当我擦冰箱的时候,我想,“人们这样做是为了谋生。为什么我不能?”故选A。 49 D。考查名词。A. complaint 抱怨; B. deal 交易; C. choice 选择; D. living生活,生计。人们这样做是为了谋生。make a living谋生,故选D。 50 B。考查动词。A. consulted 咨询; B. answered 回答;C. surveyed调查; D. advertised登广告。我打开了Craigslist,发现一个清洁工名单和答复。故选B。 51 B。考查名词。A. computer电脑; B. cleaning 清洗; C. clothes 衣服; D. food食物。一小时之后,我从Pixel得到一份工作,他拥有一个清洁公司。故选B。 52 C。考查副词。A. gradually 渐渐地; B. generally普遍地; C. physically 身体上地; D. mentally精神上。工作第一天,我因打扫卫生而筋疲力尽。根据句意可知答案为C。 53 B。考查形容词。A. careful 细心的; B. alive活着的,有生气的; C. intelligent 智能的,聪明的; D. beautiful美丽的。但比我多年来更有活力。故选B。 54 D。考查动词。A. visited访问;B. entered进入;C. contacted 交往,接触; D. left离开。根据下文内容可知,一个月之后我离开了Pixel的公司。故选D。 55 A。考查动词。A. giving 给; B. offering 提供; C. donating捐赠; D. contributing贡献。努力工作并把自己挣的大部分钱给了别人这是没有道理的。故选A。 56 B。考查动词词组。A. make sure确信; B. make sense 讲得通,有意义; C. make up组成; D. make out明白,理解。努力工作并把自己挣的大部分钱给了别人这是没有道理的。故选B。 57 A。考查名词。A. advertisement 广告; B. picture图画; C. telephone 电话; D. name名字。不到一周,我就在城里的商店里登广告了,我已经有了七个客户。故选A。 58 B。考查名词。A. colleague同事; B. reporter记者; C. relative 亲戚; D. cleaner清洁工。同一周我从记者那里接到一个电话,说她为我制作了社区录像。故选B。 59 C。考查名词。A. praise 称赞; B. respect 尊重; C. happiness幸福,高兴; D. honor荣誉。有人提醒我,幸福和自豪不是来自于你所做的工作,而是你做它带来的能量。根据句意可知答案为C。 60 D。考查连词。A. or 或者; B. so 所以; C. and 和; D. but但是。有人提醒我,幸福和自豪不是来自于你所做的工作,而是你做它带来的能量。not---but---,不是---而是---,故选D。 语法填空 61. living 62. occasionally 63. with 64. a 65. neighbors 66. were destroyed 67. Surprised 68. than 69. it 70. to find 完成句子 71. am convinced 72. adapting 73. approval 74. Discouraged 75.occurred 76. preserved/ should preserve 77. reflection 78. desperately 79. unforgettable 80.forbade/forbad 短文改错 1. 18-hour前的a→an 2. 去掉arrive后的in 3. activity→activities 4. or→and 5. excited→exciting 6. have→had 7. stay后∧in 8.they-we 9.take-taking 10.new-newly 书面表达: Dear Sir/Madame, I’m Li Hua, an exchange student from China currently studying in London. I’m writing to seek for more detailed information with regard to the day tour to London. As a student at Oxford University, I’d like to know if you have any special price for students. As for the money you charge, does it cover the entrance fees for visiting the places listed? What about lunch? Is it included? Or do I need to bring along my own food? How long will the tour last? Since I need to prepare my lessons for the next day, I’d like to know the time to return. Besides, is there any time available for shopping? I’m desperate for some time to look at the big stores in London. I am looking forward to your early reply as soon as possible. I would highly appreciate it if you could take my enquires into consideration. Yours faithfully, Li Hua

    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-6695423 河南省郑州市第一中学2020年高中毕业年级第一次质量预测英语试题(有听力MP3,无听力文稿)

    高中英语/高考专区/模拟试题

    郑州一中2020届高中毕业年级第一次质量预测
    英语试题卷
    本试卷分四部分,考试时间120分针,满分150分(听力成绩算作参考分)。考生应首先阅读答题卡上的文字信息,然后在答题卡上作答,在试题卷上作答无效。
    第一部分 听力(共两节,满分30分)
    做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
    第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
    听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
    1. What did the man do last night?
    A. He went to visit Lily. B. He attended a concert. C. He worked on his project.
    2. What are the speakers going to do?
    A. Go out for dinner. B. Hold a dinner party. C. Send out invitations.
    3. Where does the conversation probably take place?
    A. In a parking lot. B. In the street. C. In a restaurant.
    4. Why is the woman angry?
    A. Her son failed the exam.
    B. Her son cheated in the exam.
    C. Her husband misunderstood her.
    5. What is the probable relationship between the speakers?
    A. Teacher and student. B. Boss and secretary. C. Coach and player.
    第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
    听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
    听第6段材料,回答第6、7题。
    6. What are the speakers doing now?
    A. Preparing for a visit. B. Checking a camera. C. Taking photos.
    7. What will they do this Saturday?
    A. Visit Rosa’s parents. B. Look after their baby. C. Go shopping for a present.
    听第7段材料,回答第8、9题。
    8. Why doesn’t the man feel tired?
    A. He started climbing later.
    B. He is a professional climber.
    C. He often does much exercise.
    9. When does the conversation probably take place?
    A. In the late afternoon. B. In the late morning. C. In the early morning.
    听第8段材料,回答第10至12题。
    10. What is Jane interested in about the volunteering work?
    A. Helping the audience. B. Guiding athletes around. C. Meeting her favorite sports stars.
    11. What will the games volunteers get for free?
    A. Meals. B. Uniforms. C. Hotel rooms.
    12. Why can’t Jane apply for the position now?
    A. She is under 18 years old.
    B. She wants to get paid for the work.
    C. She doesn’t know much about the Games.
    听第9段材料,回答第13至16题。
    13. What does the woman probably do?
    A. She is a teacher. B. She is a manager. C. She is a hostess.
    14. What advice does the man give first on writing a CV?
    A. To make it brief. B. To make it full. C. To make it creative.
    15. What does the man say about the first CV?
    A. It contains 6 pages. B. It is difficult to read. C. It has too much space.
    16. Who wrote the third CV?
    A. The man. B. The woman. C. The man’s colleague.
    听第10段材料,回答第17至20题。
    17. What is Greta Thunberg’s nationality?
    A. American. B. Malaysian. C. Swedish.
    18. Where did Greta Thunberg first learn about global warming from?
    A. Newspapers. B. Films. C. Movements.
    19. What does Greta Thunberg’s mother do?
    A. A singer. B. A pilot. C. A businesswoman.
    20. What did Greta Thunberg do in 2018?
    A. She arranged a 20-day debate.
    B. She organized a national movement.
    C. She met several world-famous leaders.
    第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
    第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
    阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
    A
    Looking for work?
    Tutors Wanted: Math / Science / Humanities + Test Preparation
    Job Posted: 2 days ago
    Wage: $27-30 per hour
    Job Type: Part-time
    Schedule: Afternoons, evenings, weekdays, weekends
    Job description:
    We’re looking for tutors to join us before the next school year starts.
    Our suitable candidate will be able to assist middle and high school students with test preparation and academic work in Math, Science and / or Humanities.
    We’ll pay for your training before this fall and can also offer flexible summer tutoring chances, including teaching group classes.
    Once our fall semester starts on August 21, we’ll have even higher demand for tutoring sessions on Sundays from 1 p.m. to 8 p.m. as well as from 3 p.m. to 9 p. m. Monday-Thursday.
    What we offer:
    ※ Flexible scheduling. Tutors work from 15 to 30 hours per week depending on availability and student demand.
    ※ Free Sunday dinners during the academic year.
    ※ Fun staff gatherings.
    ※ Health insurance reimbursement(补偿)for staff working over 30 hours per week.
    ※ We are 5 minutes’ walking distance from the Menlo Park Caltrain Station.
    Applicants must:
    ※ Have a good command of the subjects they tutor.
    ※ Be willing to tutor students through the full academic year.
    Application instructions:
    ※ Email us your resume(简历).
    ※ Tell us why you want to join Academic Trainers and describe your experience of tutoring students if you have any.
    ※ Let us know your scheduling preferences and potential start date.
    ※ Tell us which of the subjects you are able to tutor - Math, Science and / or Humanities.
    21. Which period of time needs the most tutors during the academic year?
    A. Saturday and Sunday mornings. B. Friday afternoons and evenings.
    C. Monday and Thursday mornings. D. Sunday afternoons and evenings.
    22. What can a tutor enjoy who works more than 30 hours per week?
    A. Comfortable accommodation. B. Free job training every month.
    C. Health insurance reimbursement. D. Free meals during the academic year.
    23. What qualification should a suitable candidate have?
    A. He / She must tutor all the subjects part-time.
    B. He / She must be good at the subjects they tutor.
    C. He / She must have a previous tutoring experience.
    D. He / She must work every evening through the academic year.

    B
    If there was a subject at school that made me anxious, it was science. Maybe that’s because in my tenth grade, I couldn’t understand my physics teacher’s instructions, causing me to accidentally set fire to the classroom. So, when my husband and I decided to home-school our daughters, we made a deal: he would teach science, while I would handle everything else. But that’s not how things have been going these past few weeks, since my husband has been too busy to teach the girls.
    Recently, while out on my morning hike before starting lessons, I noticed that the sky was a beautiful blue, and the air was filled with the sweet smell of flowers. That’s why I decided that the day’s lessons would be taught outside, although I remembered that my daughters hadn’t had any science classes from my husband for a while.
    I returned to the house to get the girls ready. We headed up into the forest, settling ourselves by a pond that rarely has any visitors. My daughter Saoirse started to pick up pond weeds and catch frogs, while my other daughter Ula looked at me, waiting to be instructed. I handed her a drawing board and colored pencils. “We wait,” I told her, “and see if something comes along. In the meantime, just draw what’s around you.”
    We worked for more than an hour, hardly speaking. A bird flew across the water, and then settled in front of a fallen tree. I quickly told Ula, worried that she’d not seen the creature. But she had, and she started drawing it. An hour later, she finished her picture and I stared down at it. She drew the bird on her paper with amazing accuracy. But there was one other interesting fact about this drawing: she also drew me, sitting beside her.
    I realized, as I stared at this child’s drawing of us watching a bird, how I’d lived for 40 years, gathered 10 years of higher education, and never understood the foundation of science before this moment. The foundation of science is a sense of wonder; it isn’t about accurately reciting words from a textbook. It is first and foremost about stepping outside our busy lives and amazing at the world around us.
    24. How did the author feel about science when in school?
    A. She was nervous about it. B. She was fond of it.
    C. She was confused about it. D. She was eager for it.
    25. The underlined word “it” in Paragraph 4 refers to “__________”.
    A. the fallen tree B. the forest C. the bird D. the picture
    26. Which of the following best describes Ula?
    A. She’s very outgoing. B. She’s good at observing.
    C. She’s very hard-working. D. She shares interests with her sister.
    27. What is the foundation of science in the author’s opinion?
    A. Attention to accuracy.
    B. Curiosity about the outside world.
    C. Determination to find out the truth.
    D. Ability to understand teachers’ instructions.
    C
    Something strange has been happening to me lately: Women in the street have been telling me I’m brave.
    My act of courage isn’t much - I just stopped coloring my hair. I had brown hair that started going gray when I was 30. So, like a lot of women, I started dyeing(染) it. It was expensive and time-consuming. And my hair grows fast, so I needed to go back to the hair salon (美发厅) every 5 weeks.
    Many people seem to enjoy holding onto their youth for as long as possible, giving off the impression that they don’t have much wisdom or many accomplishments. But our hair starts to turn gray and suddenly we start spending $500 or more a year to cover something our male colleagues don’t need to cover.
    Of course, people sho

  • ID:4-6691743 河南省天一大联考2018-2019学年高中毕业班阶段性测试(四)英语(无听力音频及文字材料)

    高中英语/高考专区/模拟试题

    河南省天一大联考2018-2019学年高中毕业班阶段性测试(四)英语 绝密★启用前 河南省天一大联考2018-2019学年高中毕业班阶段性测试(四)英语 考生注意: 1.答题前,考生务必将自己的姓名、考生号填写在试卷和答题卡上,并将考生号条形码粘贴在答题卡上的指定位置。 2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。 3.考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 第一部分 听力(共两节,满分30分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有2分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。 第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分) 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每 段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A. £19. 15. B.£9.18. C.£9.15. 答案是C。 1. What does the man want? A. A door. B. A key. C. Some milk. 2. What is the woman probably doing? A. Taking a picture. B. Enjoying a fountain. C. Climbing mountains. 3. What advice does the woman give the man? A. Run fast. B. Take mild exercise. C. Run slowly for long. 4. What are the speakers mainly talking about? A. A ghost. B. A film. C. A story. 5. What is the man most probably? A. A policeman. B. A teacher. C. A doctor. 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22. 5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中.所给的A、B、C三个选项中选出最佳 选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。? 听第6段材料,回答第6、7题。 6. What are the speakers doing? A. Preparing for a meal. B. Making some dishes. C. Talking about a recipe. 7. What do the speakers need to buy? A. Cheese and potatoes. B. Onions and pepper. C. Mushrooms and butter. 听第7段材料,回答第8、9题。 8. What is the party for? A. John’s birthday. B. Christmas. C. John’s wedding. 9. What do we know about the man? A. He' 11 go to the party with the woman. B. He has told Anna to keep a secret. C. He looks forward to visiting the woman. 听第8段材料,回答第10至12题。 10. Who is making the telephone call? A. Lewis Brothers. B. Oliver Martin. C. Mark Hanson. 11. What has the man failed to receive? A. The price lists. B. The brochures. C. The invitation cards. 12. When did the man place the order? A. About 15 days ago. B. About 30 days ago. C. About 40 days ago. 听第9段材料,回答第13至16题。 13. What is the probable relationship between the speakers? A. Teacher and student. B. Grandpa and Granddaughter. C. Boss and secretary. 14. What does the man think of the typewriter? A. Slow. B. Unreliable. C. OK. 15. What once caused the loss of papers? A. There was a power cut. B. The battery ran down. C. The computer was taken away. 16. How did the man finish the paper? A. He used a typewriter. B. He used a word processor. C. He used a computer. 听第10段材料,回答第17至20题。 17. What is the talk about? A. Spoken English. B. Practical English. C. Listening English. 18. How many activities does the speaker suggest? A. Two, B. Three. C. Four. 19. Why does the speaker recommend reading books? A. It is a popular way to improve one' s English. B. It is interesting and books have different levels. C. It is the most beneficial to English learning. 20. What does the speaker think of watching the news in English? A. It is too boring to secondary school students. B. It is more useful to advanced English learners. C. It can help students learn how to use body language. 第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 A Great American Song Contest Contest Rules & Entry : ?This annual event is designed for amateur and semi-pro (半职业)songwriters only. Songwriters who earn over $10,000 annually from song publishing royalties(版税)do not have qualifications. ?Amateur and semi-pro songwriters from all nations of the world are invited to participate in the Great American Song Contest. Song lyrics(歌词)may be in any language. Please include an English translation. ?All participants will be sent an entry confirmation and a judging schedule when their songs are received and processed. ?This year’ s deadline is March 5, 2019. Online submissions must be received by this date. Mailed submissions must be postmarked(盖邮戳)by this date. ?An entry fee of $30 is required for each entered song. After the first two entries,the entry fee drops to $25 for each additional song. ?If the same song is entered in multiple categories,each requires a separate entry fee. Prizes & Benefits ; Grand Prize Winner receives $1,000 in cash; each First Prize Winner receives $500 in cash. In addition, all winners receive a free membership to TAXI Independent A&R Company— $300 value! Unlike those highly competitive “big cash prize” contests, which receive 20,000 to 30,000 entries each year but reward only a few, the Great American Song Contest offers a clear benefit to everyone who enters. Songwriters can get their songs heard and get feedback from knowledgeable music-industry professionals. That' s because the Great American Song Contest offers this opportunity and unique guarantee: All participating songwriters receive written opinions on their songs from experienced music-industry professionals! 21. What can we know from the contest rules? A. Song lyrics must be written in English only. B. All songwriters can not take part in the contest. C. All submissions must be received by the deadline. D. Not all participants will receive a judging schedule. 22. How much should a songwriter pay for his three entries? A. $75. B. $80. C. $85. D. $90. 23. What,s an advantage of the Great American Song Contest? A. More cash for every prize. B. Quicker confirmation. C. A larger number of entries. D. Written comments on entries. B I work for a big store and today a group of soldiers came into the store on their way to Bridgeport. A customer came to me and said that she wanted to pay for all that the soldiers wanted to buy. All of them! She asked how it could be done so that she could be anonymous (匿名的). I told her that she could buy a gift card and that I would open up a register and just ring all of them up on one ticket. She agreed and wondered how much of a card to buy, $500 or $600. Looking around and seeing that they were just buying sandwiches and drinks, I thought that was too much. She ended up purchasing one for $300 and said if there was anything left, she would come back in at a later date to pick it up. I opened a register and announced for all soldiers to come through check stand No. 1. The customer quickly left the store. As the young men and women began to come through with their purchases, they all had their wallets out and I got to tell them that all their purchases had been paid for! I let them know where the generosity came from and they all said thank you and addressed me as, Sir. As it turned out, that was only a small portion of the military that was about to enter our store. They just kept coming and coming. Other members of our community saw what was going on and that the tab (待付账单)had easily surpassed (超过)the $300 and began handing me money to cover the rest. The total tab ended up well over double what the amazing customer started with her contribution. However, after accepting the rest of the funds from the other generous donations,there was still over $230 left. I was deeply moved by people' s love and support for those who serve our country. 24. Why did the customer buy a gift card for just $300? A. She thought that would be enough. B. She didn’ t have more money with her. C. She was not so satisfied with the author. D. She would come back later to pay more. 25. How did the soldiers feel after being told that all their purchases were paid for? A. Nervous but joyful. B. Shocked and angry. C. Frightened but satisfied. D. Surprised and grateful. 26. Who paid for the rest part of the tab? A. The soldier who came last. B. Other members of the community. C.The owner of the store and the author. D. The woman who had bought the gift card. 27. What can be the best title for the text? A. The Good Returns for Good People B. The Snow-ball Effect of One Good Deed C. The Good Deed of a Shop Assistant D. The Popularity of Soldiers Among Common People C Wildlife officials in Utah have been stocking their remote mountain lakes by dropping fish from airplanes since 1956. And on Aug. 21,the Utah Division of Wildlife Resources ( DWR) shared a video of them doing just that. In the video,the small fish erupt from the bottom of an airplane into the water. ??It might seem like the fall from the plane would result in a fatal (致命的)end for the fish, but the Utah DWR explained that at least 95 percent of the fish are expected to survive. “ That’s because the young fish are so small-only 1 to 3 inches(2. 5 to 7. 6 centimeters)long—that they fall to the water like leaves,"said Phil Tuttle, the outreach manager for the southern region office of the Utah DWR. ?“ The pilot flies just above the tree line to drop the fish,or as low as possible while considering other natural barriers like cliffs and mountains,” Tuttle told Live Science in an email. Years of netting surveys(collecting fish in a net and counting them) and decades of recreational fishing suggest the fish do all right after the drop. Utah DWR staff members have also conducted netting surveys within minutes of a drop to check survival rates. More than 200 of Utah’s remote mountain lakes are stocked every year using this aerial (航空的)fish-drop method. The lakes are often far from any road and can take a long time to reach by land, which makes land transports more stressful for the fish compared with aerial transports. Most of the stocked lakes would be fishless,were it not for the DWR' s stocking efforts. The DWR primarily stocks lakes with sterile fish so they can control the population and minimize (减至最小)their impact on native wildlife species. The most common species to make these flights are various species of trout(鲑鱼). 28. What is the possible reason for the high survival rate of the fish? A. Their thick skin. B. Their small size, C. Their strong body. D. Their good appetite. 29. How can Utah DWR get to know the survival rates of the fish? A. By doing netting surveys. B. By counting natural barriers. C. By recording the drop height. D. By holding fishing competitions. 30. Why do Wildlife officials in Utah drop fish from airplanes? A. It's the cheapest way available. B. The lakes are unreachable by land. C. It’s better for the fish than land transports. D. They want to train the fish in a special way. 31. What does the underlined word “sterile” in the last paragraph probably mean? A. Fierce and aggressive. B. Unable to produce babies. C. Completely free from bacteria. D. Energetic and good at jumping. D ?? Remember those slow snails you often see on the ground after a rainy day? Well, these animals have made headlines recently with an astonishing discovery by UCLA researchers who were able to transfer(转移)memories from one snail to another! ??? They experimented with sea snails because they have impressive memory habits and large neurons (神经元) which make them easier to work with. Dr. David Glanzman, who led the experiment, believes that RNA located in our brain cells is responsible for long-term memory. This went against the well-established belief that long-term memory was stored in the brain’s neuron synapses (突触). For the experiment, scientists trained certain snails to develop a defensive reaction by contracting (收缩) whenever they were pushed. Originally, the action would last for a few seconds, but by consistently shocking the snails,their contracting period grew to last a lot longer, up to 50 seconds. Then,they took RNA from brain cells of the trained snails and put them in untrained cells. When these new cells were put back into the untrained snails,these sea snails started exhibiting immediate behaviors that were as if they had been trained to develop long defensive reactions! This was shocking as these memories were extremely specific. This showed that RNA transfer might influence our memory by, finishing a memory transfer. David Glanzman believes once we get a deeper insight on how memory functions,it can help us better understand illnesses that are deeply affected by our memories and how we react to past experiences. However,Glanzman's experiment is still highly controversial as many believe that the human brain is much more complex than those of the snails and that we may not find similar associations such as memory transfer. There, is still much to discover about how our brains function and Glanzman’ s experiment just proves the mystical and interesting possibilities of the brain. 32. Why did the researchers choose sea snails to experiment with? A. Their memories are stored in neuron synapses. B. Their RNA is responsible for long-term memory. C. Their memory is stronger than that of other animals. D. Their characteristics are suitable for the experiment. 33. Which shows the correct order of the experiment stages? ①Put RNA into untrained brain cells. ②Untrained snails seem to have been trained. ③Trained snails show longer defensive period. ④Take RNA from the brain cells of trained snails. ⑤Certain snails are consistently pushed. ⑥Put cells with trained RNA into untrained snails. A. ②⑤③④⑥① B. ②①⑤④⑥③ C.⑤④①③⑥② D.⑤③④①⑥② 34. In what field does David Glanzman think his experiment might be useful? A. Understanding past experiences. B. Strengthening children’s memory. C. Learning about memory-related diseases. D. Improving other animals’ memory habits. 35. Many people disapprove of the conclusion of the experiment because . A. the human brain is much more complex B. some memories can never be transferred C. human memory has much more information D. the human brain shouldn’t be used in such experiments 第二节(共5小题;每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。 More than the challenge of fitting into a new culture, there are many benefits that a student can get with an exchange program. These benefits include : 1. Diverse academic opportunities. It’s not actually the travel that students would love to study abroad. 36 Instead, it will be an offering of diverse opportunities for the student. For example,the student will be able to experience the differences of teaching methods, educational formats and academic program offerings. 2. 37 Studying in another country opens the student to different surroundings, which makes the student know about the country’s customs, people and regions. Knowing other culture also teaches the student how to be open-minded. 3. Personality development. 38 Thus,the student needs to make decisions on his or her own and suffer the consequences or enjoy the fruits of that decision. With this, the student is taught how real life is, what it means to be responsible, and how being resourceful can help in his or her survival. It,s no wonder that most students who returned after the exchange program were seen with significant improvement on their personal development. 39 So, why not let your child have the benefits of a student exchange program? Exchange programs or study-abroad programs are a great investment for the student. 40 Just imagine,by transforming students in a foreign country, the society is starting to build a new blood of more mature people who might just be able to create a better tomorrow for the generations to come. A. Improved protection of social rights. B. Better awareness of cultural differences. C. More importantly, it is helpful for the improvement of the society. D. Most of them are more confident and have better decision-making skills. E. The hosting school can also benefit by making a student’s dream come true. F. Although students really love traveling, studying is not a travel-fun activity at all times. G. Being an exchange student often means living far away from home and parental guidance. 第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分) 第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)? 阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 She didn' t like any of us. As new teachers in the Emirati school,we Westerners greeted those old teachers, including her of course every day, but she 41 us. Whenever we saw her, she 42 eye contact with us. Her friends had been fired from the school and we had been 43 in their places. That might be the 44 for it. One day, we had a secret-friend gifting and I drew her 45 from the box. That meant she was my secret friend. According to the rules, my 46 was to give her a gift and say something about her when we 47 acknowledged who our secret friends were. If you wished, you could 48 little gifts on your secret friend’s desk before the day of the “reveal(揭露)".In the following several days, I sent three gifts altogether, but I wrote the messages to 49 the gifts in English. She needed to know her secret friend was a Westerner before the day of the “big reveal” so that she was 50 I wondered how she would 51 when she realized these were from one of the Westerners. Then came the day of the “reveal”. We all 52 in the staff meeting room and everyone was excited. She 53 music in the school and was 54 sending the morning assembly(集会)signal,so I said, “My secret friend is someone who brings music to our ears every day of the week. ” I didn' t even need to say her name, because everyone knew 55 who I meant. She came forward with a warm and 56 smile. She hugged me and kissed me on both cheeks and gladly 57 my gifts. My dear friends, I 58 my hand in friendship and 59 I have been met with love and friendship. We must have 60 in seeing the goodness in others. It is there and we may just need to show extra love to obtain the rewards. 41. A. protected B. pleased C. scolded D. ignored 42. A. required B. made C. avoided D. brought 43. A. employed B. dragged C. forced D. judged 44. A. reason B. wish C. rule D. result 45. A. hand B. fortune C. name D. gift 46. A. error B. excuse C. value D. task 47. A. publicly B. privately C. regularly D. loudly 48. A. touch B. leave C. appreciate D. examine 49. A. cover B. polish C. accompany D. exchange 50. A. annoyed B. prepared C. limited D. transformed 51. A. quit B. forgive C. refuse D. react 52. A. gathered B. quarreled C. mourned D. rushed 53. A. learned?? B. taught C. read D. heard 54. A. addicted to B. worried about C. independent of D. responsible for 55. A. barely B. vaguely C. exactly D. eventually 56. A. false B. brief C. authentic D. flexible 57. A. accepted B. purchased C. passed D. selected 58. A. drew back B. reached out C. put up D. took away 59. A. by turns B. in turn C. by chance D. in return 60. A. courage B. faith C. freedom D. ability 第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 阅读下面短文,在空白处填人1个适当的单词或括号内单词的正确形式,并将答案填写在答题卡上。 Go (围棋)is a board game for two players, in which the aim is to surround more territory than the opponent. The game 61 (invent)in China more than 2,500 years ago and is believed to be the 62 (old)board game continuously played to the present day. A 2016 survey found that there are over 20 million current players, the majority of 63 live in East Asia. The playing pieces are called “stones”. One player uses the white stones and 64 other,black. The players take 65 ( turn) to place the stones on the vacant intersections (交叉点)of a board. Once 66 (place) on the board,stones may not be moved,but stones are removed from the board if “captured (捕获)”. Capture happens when a stone or group of stones is surrounded by opposing ones on all points. The game goes on until neither player wishes to make another move. When a game 67 ( come) to an end, the winner is determined by 68 ( count) each player’s surrounded territory along with captured stones and komi (贴目). A teacher might 69 (simple)the explanation by saying to a student “you may place your stone on any point on the board, but if I surround that stone, I will remove 70 . ” 第四部分 写作(共两节,满分35分) 第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)? 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(A ),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。? 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 Last weekend, I visit the People's Park with my parents. We were enjoying the fantastic scenery around while I noticed anything unpleasant happening. A young couple were taking some photo on the grass. The man was shouting excitedly,“ How beautiful!" They completely forgot what they should bear in mind when travelling or ignored the sign say “ Keep off the grass ".What shame! Such behavior left me deep on thought. If all visitors to the People's Park do as the couple did so, the park will be severe damaged and become messy.? 第二节书面表达(满分25分) 假定你是李华,你的美国笔友Allen来信告诉你他正在编写一个帮助记忆(memorize)英语单词的手机软件。他想了解你的看法并希望你能提一些建议。请你给他回一封电子邮件,内容包括: 1.表示支持; 2.你的建议; 3.预祝成功。? 注意: 1.词数100左右;? 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。 河南省天一大联考 2018—2019学年高中毕业班阶段性测试(四)英语答案 一、(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 1. B 2. A 3.C 4. B 5.C 6. A 7. C 8. C 9. A 10. B 11. C 12. A 13. A 14. C 15. A 16. B 17. B 18. A 19. B 20. C 二、(共20小题;每小题2分,满分40分) 21. B 22. C 23. D 24. A 25. D 26. B 27. B 28. B 29. A 30. C 31. B 32. D 33. D 34. C 35. A 36. F 37. B 38. G 39. D 40. C 三、(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 41. D 42. C 43. A 44. A 45. C 46. D 47. A 48. B 49. C 50. B 51. D 52. A 53. B 54. D 55. C 56. C 57. A 58. B 59. D 60. B 四、(共10小题;每小题1.5分,满分15分) 61. was invented 62. oldest 63. whom 64. the 65. turns 66. placed 67. comes 68. counting 69. simplify 70. it 五、短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分) Last weekend, I visit the People's Park with my parents. We were enjoying the fantastic scenery around while I ?visited when noticed anything unpleasant happening. A young couple were taking some photo on the grass. The man was shouting ?something photos excitedly,“ How beautiful!” They completely forgot what they should hear in mind when travelling or ignored the sign and say “Keep off the glass". What /\shame!? saying? What 后加a Such behavior left me deep on thought. If all visitors to the People's Park do as the couple did so the park will in 去掉so he severe damaged and become messy.? severely 六、书面表达(满分25分) One possible version : Dear Allen, I' m very pleased to know that you are programming an application for memorizing English words. As you know, memorizing English words can be very difficult for high school students, especially for those who learn English as a foreign language. I think you can also benefit from it by practicing your coding skills. In my opinion, proper pictures are very helpful for word memorizing, so you’d better use as many pictures as possible. Besides, standard pronunciation is also badly needed. Your long-time hardwork will surely lead to the success of the application. And it will in turn be of great benefit to us students. Wish you a success! Yours,? Li Hua

  • ID:4-6683641 河南省新乡市新乡一中2020届高三上学期第二次模拟考试英语试题(Word版)(无听力音频含文字材料)

    高中英语/高考专区/模拟试题


    Awesome Renaissance Festivals
    The Renaissance(复兴)is often romanticized in books. But there’ s a specific type of live event that caters to(迎合)those who want to pretend they’re walking through the 16th-century England.
    Texas Renaissance Festival
    The Texas Renaissance Festival is the largest event of its kind in the country. It takes place over nine weekends in Todd Mission. When it first started over four decades ago, the festival drew 30,000 people. Now, it sees over a half-million attendees during its run each October and November. Each weekend has a different theme to keep happenings fresh for repeat visitors.
    Sterling Renaissance Festival
    The Sterling Renaissance Festival, held on weekends in July and August, takes place in Warwick, which has been created to look like a 16th century English town. Actors play the role of real historical figures like Queen Elizabeth I. The performers not only play on stages, but also wander around interacting with attendees. This gives the Sterling festival more of a “living history” feel than other similar events.
    Bristol Renaissance Faire
    The Bristol Renaissance Faire is held in July and August. Like Sterling, this one is set during the period of Elizabeth I. An actor playing the part of the famous English ruler makes an appearance with her “court” each year. Other actors also take part in the Bristol Faire. Many of these performers are professionals from Second City and the Players Workshop.
    Arizona Renaissance Festival
    Renaissance festivals are often summertime affairs. But that’ s not the case in Arizona, where the Arizona Renaissance Festival kicks off in February and runs through the end of March. This helps the fest-goers avoid the hot Southwest summertime, and it also allows for special themed weekends. The Renaissance Festival is a big attraction here, drawing about 250,000 people per year.
    21. Where can visitors enjoy the largest Renaissance Festival?
    A. In Warwick. B. In Second City. C. In Todd Mission. D. In Arizona.
    22. What makes Sterling Renaissance Festival special?
    A. People can see “Queen Elizabeth I”.
    B. It is held on weekends in July and August.
    C. It gives people more of a “living history” feel.
    D. It takes place in a town built in the 16th century.
    ================================================
    压缩包内容:
    河南省新乡市新乡一中2020届高三上学期第二次模拟考试英语答案(PDF版).pdf
    河南省新乡市新乡一中2020届高三上学期第二次模拟考试英语试题(Word版).doc

  • ID:4-6543823 河南省新乡市2020届高三上学期第一次模拟考试英语试题 PDF版(无听力音频有文字材料)

    高中英语/高考专区/模拟试题



    ================================================
    压缩包内容:
    河南省新乡市2020届高三上学期第一次模拟考试英语试题 PDF版含答案.pdf

  • ID:4-6456208 河南省罗山县高级中学老校区2020届高三第七次模拟考试英语试卷(无听力文档及音频)

    高中英语/高考专区/模拟试题


    高三年级第七次模拟考试
    英语试题
    考试时间:2019年11月12日
    第一部分 听力(共两节,满分30分)
    做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。
    第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
    听下面5段对话,每段对话后有一个小题。从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
    例:How much is the shirt
    A. £19.15. B. £9.18. C. £9.15.
    答案是C。
    1. What are the speakers mainly talk about
    A. A bike. B. A boy. C. A bed.
    2. What will the speakers probably do
    A. Sell the old TV. B. Read the advertisement.
    C. Have the TV repaired.
    3. What is the probable relationship between the speakers
    A. Saleswoman and customer.
    B. Policewoman and thief. C. Doctor and patient.
    4. What can we know about the woman
    A. She is quitting her job. B. She knows the man well.
    C. She is asking for some advice.
    5. Why does the woman want to visit the factories
    A. To kill time. B. To sell products. C. To get some information.
    第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
    听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
    听第6段材料,回答第6、7题。
    6. How much will the man be paid a week if he takes the job
    A. About $ 5. B.About $ 15 . C.About $ 50 .
    7. When does the man have to get up at weekdays
    A. At 5:00 am. B. At 6:00 am. C. At 6:30 am.
    听第7段材料,回答第8至10题。
    8. Where does the conversation probably take place
    A. In an office. B. On the phone. C. At a party.
    9. Why is the woman absent from work this morning
    A. She overslept and woke up too late.
    B. She was having a party for her son.
    C. She was drinking with her friends.
    10. What did Bill pass out to people in the office
    A. Candies. B. Drinks. C. Eggs.
    听第8段材料,回答第11至13题。
    11. Who did the man’s father leave all his money to according to Martin
    A. The man. B. The man’s uncle. C. Elizabeth.
    12. How did the man respond to Martin’s demand
    A. He turned it down. B. He bargained with him.
    C. He decided to accept it.
    13. What does the woman say about Martin
    A. He is telling lies. B. He is an honest person.
    C. He should get some money.
    听第9段材料,回答第14至17题。
    14. Why does the woman want to go to Camden Town
    A. To visit Mary. B. To look for a market. C. To buy something.
    15. Where will the woman get off to take the Northern Line
    A. At the Bond Street. B. At Camden Town Station.
    C. At Tottenham Court Road.
    16. How many stops is Camden Town from Tottenham Court Road
    A. Three. B. Four. C. Ten.
    17. At what time does the woman suggest meeting
    A. 9:30 am. B. 10:00 am. C. 10:30 am.
    听第10段材料,回答第18至20题。
    18. Who are the children with on the third floor
    A. Miss Chen. B. Mr Brown. C. Miss Cabell.
    19. What do the children take turns to do
    A. Drive cars. B. Help with lunch. C. Do the washing-up.
    20. When do children probably see a film
    A. On Monday. B. On Tuesday. C.On Friday.
    第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)
    第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)
    阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
    A
    At a click of mouse consumers can purchase the goods and service they need at online shops. What they have to do is waiting for the goods sent to their homes.We shall all be grateful to the pioneers of online shopping for bringing us such convenience.
    Michael Aldrich(the UK)
    Online shopping was invented and pioneered by Michael Aldrich in the UK.In 1979 he connected a television via a telephone line to a real-time multi-user transaction(交易)processing computer. He sold mainly Business-to-Business systems. There were a number of significant world firsts with new applications in several business fields.
    Jeff Bezos(the USA)
    Jeff Bezos defined online shopping and rewrote the rules of commerce.Tim Berners-Lee invented the World Wide Web server and browser(浏览器)in 1990.In 1994, Jeff Bezos read an article about how the World Wide Web was growing by 2,300 percent a year.He knew he had to tap into such a great potential for commerce. On July 6, 1995, Bezos launched Amazon.com, which operated out of the garage of his two bedroom home in suburban Seattle, Washington. With almost no publicity, sales took off immediately. The company has now expanded into dozens of product categories, forcing the world’s biggest retailer(零售商)to rethink their business models, and finally changing the way people shop.
    ================================================
    压缩包内容:
    河南省罗山县高级中学老校区2020届高三第七次模拟考试英语试卷(无听力文档及音频).doc

    • 2019-11-16
    • 下载2次
    • 23.32KB
    • hao360